reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

Sarka to popstrykaj pare fotek sukieneczek, sweterków itp ... jak masz buciki takie maleńkie to tez mozesz pokazać.
Koleżanki córka jest z lipca i na pewno nie bedzie miała takich małych cieplejszych ciuszków.

reklama
Osobiście nie lubię takich kół i dlatego nie odpowiada mi ten wózek.
Buszuje teraz jak wariat po allegro i ebayu w poszukiwaniu ubranek. Jest masa ciekawych ofert i na pewno na cos sie skuszę.:tak:

A ja się zastanawiam czy naszego nie zmodernizować :-D Tzn trzebaby było zrobić hamulec(bo nie działa, z Laurą mi to nie przeszkadza ale z Maleństwem już będę potrzebować sprawny hamulec..) Wymienić koła. Na allegro widziałam do 10zł jedno. Ale za tylne (są większe) no i dokupić gondole :-)
Zobaczymy jak to będzie :-) Może coś się trafi za nie duże pieniądze lepszego niż nasz :-)

Ja na szczęście wózek mam z głowy, praktycznie wszystko już mam po Alanie, musze tylko dokupić troche dziewczęcych fatałaszków i kosmetyków, no i musze kupić mate edukacyjną i huśtawkę elektryczną...niby mam leżaczek ale chyba go sprzedam. Alan z niego nie korzystał.

reklama
Do mnie przyszedł karton ciuszków, jest tego masa oczywiście w okazyjnej cenie ;-)
Na razie kończę z zakupami, raczej mamy wszystko.
Ewentualnie kupę jak mi coś wpadnie w oko koniecznie nowe :-D

Do góry