reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

Dokonałam dzisiaj pierwszych zakupów na ebayu. Na jednej aukcji kupiłam 9 pajacyków 0-3 za £11.50 a na drugiej 40 szt. rzeczy 0-3, w tym: 9 pajaców,7 spodenek ze stopkami, 6 koszulek, 15 body, 3 śliniaczki i kombinezon za £12.20. Także ma wyprawke gotową i jestem mega szczęśliwa:-)

reklama
Lil ja dzis ogarne te ciuszki obiecuję i najdalej jutro je Ci na fotkach prześlę:) bo week mialam zabiegany i nie było jak:/

Ja sie wyprawką na poważnie to tak od pazdziernika zajmę czyli mw od 30 tyg:) ale jestem pelna podziwu że macie juz podkłady poporodowe:-D

sarka widze,ze ty z wyprawka tak jak ja..czyli jeszcze daleko w polu :-D
ja tez dopiero zaczynam szykowac wszystko od pazdziernika,jakos nie czuje potrzeby,aby zaczac szybciej :no:
z moja dwojka zaczelam 1.5-2 mies.przed terminem i bylo OK,teraz tez tak zrobie ;-)
na razie co mam ,to minimalna ilosc ubranek +3kombinezony,ktore dostalam od znajomych :tak:

Ja muszę właśnie jakiś kombinezonik upatrzyć, bo nie mam od kogo wziąć. A jeszcze mam takie butki :-D
DSCN1273.jpg te fioletowe są kożuszkiem ocieplone, może się kiedyś Maryś załapie, choć prędzej na te "elfie" jak je nazywam, do wózeczka, bo do biegania to chyba za miękkie.

Fakt, podkłady i gatki poporodowe jedno- i wielorazowe też mam, ale kupowałam głównie dlatego, żeby dopełnić zamówienie na doz.pl ;) Prędzej czy później się przydadzą. Dla siebie mam też koszulę do karmienia i szlafroczek, będą do szpitala w sam raz i jeszcze jedną koszulę zamówiłam na allegro.

Czekam na odzew od babeczki co nam miała łóżeczko dać, pewnie w ciągu dwóch tygodni się dowiem czy będzie.

Ja też nie zamierzam kupować narazie jeszcze :-)
Październik-listopad-grudzień. Wtedy będziemy się zaopatrywać :-)
Zresztą pokój Dzieci jest jeszcze zagracony więc to nie ma sensu :-p

Laski a ja dostałam rzeczy które leżały w kartonach, trochę to czuć.
Jak myślicie wyprać teraz w zwykłym proszku potem dziecięcym ?

reklama
Do góry