reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Iwonko, pewnie szybko przeczytałam SŁOICZKI zamiast SOCZKI ;-)
Ale i tak dobra cena.
Kurcze, musze jeszcze jakieś pity ludziom powypełniać i uzbierać trochę grosza na ponadplanowe zakupki :-p
No ale i tak dobrze bo 3 słoiczki gerbera - "Jarzynki...." za 8,5 zł były ostatnio i jak się kupiło 8 słoiczków był MIŚ GRATIS. No ale zapomniałam odebrać pluszaka:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hannah, w tym sklepiku internetowym chyba się opłaca, jak kupujesz 3 paczki - wtedy wychodzi po 36,86 (a przy zakupach za 115 wysyłka gratis).

Hannah, w tym sklepiku internetowym chyba się opłaca, jak kupujesz 3 paczki - wtedy wychodzi po 36,86 (a przy zakupach za 115 wysyłka gratis).
No tak ale równie dobrze mogłam sobie bez problemu wziąć 3 op. pieluch w TESCO i zaoszczędziłabym jedyne 3 zł, no ale do pieluszek było dołączone GRATIS jeszcze małe opakowanie chusteczek HAPPY (24 szt) no to chyba na to samo wychodzi, a nie stać mnie od razu wydać tyle na pieluchy za jednym zamachem.:sorry2:

HaNNaH super promocja - ja lubie takie bajery. A skoro i tak kupuje słoje, to i misia by sie dorzuciło do kolekcji ;-)
Jednego z Gerbera już mamy (kiedys w Realu trzeba było zrobic zakupy Gerberów i Nestle za 50zł) - ale miś jest w "męskich" kolorach - brązowy z granatową koszulką :-p
Ja tam wolę jaśniejsze, pastelowe...

W zasadzie dobry pomysł jak będziemy sobie wrzucać info o nowych promocjach, ja nieraz przeoczę, a i tak jeżdżę co tydzień do TESCO, no ale można też wstąpić do LIDLA, Biedronki czy Kauflandu:tak:

No tak ale równie dobrze mogłam sobie bez problemu wziąć 3 op. pieluch w TESCO i zaoszczędziłabym jedyne 3 zł, no ale do pieluszek było dołączone GRATIS jeszcze małe opakowanie chusteczek HAPPY (24 szt) no to chyba na to samo wychodzi, a nie stać mnie od razu wydać tyle na pieluchy za jednym zamachem.:sorry2:
oni na aukcjach allegro robią promocje np. po 4-5 paczek i wtedy się opłaca. do tego czasem są gratis 2 paczki chusteczek. Za przesyłkę nie płacisz.
Ale fakt opłaca się wtedy jak kupujesz wiecej i więcej płacisz. Ja kupuję najczęściej paczkę za 184 zł -5paczek pieluch po 72szt + 2 paczki chusteczek

W zasadzie dobry pomysł jak będziemy sobie wrzucać info o nowych promocjach, ja nieraz przeoczę, a i tak jeżdżę co tydzień do TESCO, no ale można też wstąpić do LIDLA, Biedronki czy Kauflandu:tak:
Pewnie nie zawsze jestesmy we wszystkich marketach. Najczęściej jeżdżę do TESCO, bo tam jest pasaż, ale jak wiem o promocjach w innych to i tam zaglądam

Jak tak porównałam to ja używam 4+ ( 9-20 kg) i 66 szt. kosztuje 40,99 zł, a w TESCO kosztowało 72 szt. za 37,99 zł.
jak masz nie daleko netto zagladaj czasami bo co jakis miesiac dwa razy w mc sa tam te wlasnie za 29.99 :tak::tak: ja mialam pare razy sa ok ale na noc zakladalam pampersa ale za te pieniadze chyba nie ma co na nie narzekac

jak masz nie daleko netto zagladaj czasami bo co jakis miesiac dwa razy w mc sa tam te wlasnie za 29.99 :tak::tak: ja mialam pare razy sa ok ale na noc zakladalam pampersa ale za te pieniadze chyba nie ma co na nie narzekac
Stosuję ten sam system na dzień Happy, na noc Pampers. Netto? hmmm gdzie we Wrocku może być?:confused: Zaraz znajdę na necie.:tak:
O widzę że nawet mam niedaleko jupik......po drodze do TESCO :)

Ostatnia edycja:
reklama
mm81 dziekuję za odpowiedź kolejny pozytywny komentarz na temat feretti chyba przestanę się zastanawiać i wreszcie kupie tę pościel;-)
u mnie nie ma już tej promocji na słoiczki.. a szkoda

Do góry