reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Co myślicie o chodzikach? Bo ja jestem przeciwnikiem ale tak się zastanawiam czy Wasze Dzieci je mają/ miały i jak tak to jakie?

Ostatnia edycja:
reklama
Masz na mysli chodzik????? Pisalysmy troche o tym .
Teraz mysle ze juz nie warto tak czy siak kupowac,bo i po co? Dzieci w wiekszosci juz raczkuja,zaczynaja stawac przy meblach,same sie przemieszczaja.....Klaudia ma chodzik ale w nim wogole juz nie przebywa,pozyczyla koledze ktory nie raczkuje.;-) potem sprzedamy.

DSCF4911.jpg

DSCF4912.jpg

Takie stoje miedzy innymi Konradkowi kupilismy:tak::tak:
Dresik Elmo to byl prezent:-)

W piatek w nocy bylam w tesco i teraz jest promocja dan gerbera tych 190g.Za 3 sloiczki zaplacilam chyba 8.5zl :-) Dodatkowo za iles sloikow jest mis gratis ale zapomnialam odebrac :baffled:
W tesco sa tez jumpo packi pampersow za 45zl.
Kupilam bodziaki tesco i za 3szt zaplacilam 13zl. Sa fajne w rozowe wzorki.Ciekawe jak z jakoscia.
Kupilam tez mleko dla Ani i dzis rano okazalo sie, ze wzielam mleko poczatkowe :angry::baffled:

Jeszcze jak ktos kupuje kaszki Nestle to 3 szt sa za 11zl :-)
Ja kupowalam dwa sloiczki 190g za 6 zl.Kupilam spory zapas bo cena kuszaca i niech leza na leniwe dni kiedy to nie bedzie mi sie chcialo gotowac ;-) Body nie widzialam ,szkoda.

Kwiateczek Konradek bedzie super wygadac w tych ciuszkach,ekstra sa :-)

a czy macie może pościel lub kołderkę Feretti? pisałam w innym wątku ale tam malo kto mi odpowiedział. zastanawiam sie czy ją kupić bardzo ją zachwalają bo kołderka ma wkład w 100% naturalny wytworzony z ziaren kukurydzy a pościel jest ze specjalnej tkaniny. dziecko sie nie poci i niby nie trzymają sie jej bakterie?! urzywacie takiego cudeńka?jestem o krok od kupna.. tym bardziej że mają bardzo ciekawe wzory...

reklama
cześć
jeśli chodzi o body z Tesco - to polecam, sama używam od początku. A jaśli chodzi o tanie zakupy to w Tesco mają właśnie obniżki i niektóre produkty dla dzieciaków sa 50% tańsze - np soczki gerbera te duże znalazłam za 1,50 zł. polecam

Do góry