reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Co myślicie o chodzikach? Bo ja jestem przeciwnikiem ale tak się zastanawiam czy Wasze Dzieci je mają/ miały i jak tak to jakie?

Ostatnia edycja:
reklama
Masz na mysli chodzik????? Pisalysmy troche o tym .
Teraz mysle ze juz nie warto tak czy siak kupowac,bo i po co? Dzieci w wiekszosci juz raczkuja,zaczynaja stawac przy meblach,same sie przemieszczaja.....Klaudia ma chodzik ale w nim wogole juz nie przebywa,pozyczyla koledze ktory nie raczkuje.;-) potem sprzedamy.

DSCF4911.jpg

DSCF4912.jpg

Takie stoje miedzy innymi Konradkowi kupilismy:tak::tak:
Dresik Elmo to byl prezent:-)

W piatek w nocy bylam w tesco i teraz jest promocja dan gerbera tych 190g.Za 3 sloiczki zaplacilam chyba 8.5zl :-) Dodatkowo za iles sloikow jest mis gratis ale zapomnialam odebrac :baffled:
W tesco sa tez jumpo packi pampersow za 45zl.
Kupilam bodziaki tesco i za 3szt zaplacilam 13zl. Sa fajne w rozowe wzorki.Ciekawe jak z jakoscia.
Kupilam tez mleko dla Ani i dzis rano okazalo sie, ze wzielam mleko poczatkowe :angry::baffled:

Jeszcze jak ktos kupuje kaszki Nestle to 3 szt sa za 11zl :-)
Ja kupowalam dwa sloiczki 190g za 6 zl.Kupilam spory zapas bo cena kuszaca i niech leza na leniwe dni kiedy to nie bedzie mi sie chcialo gotowac ;-) Body nie widzialam ,szkoda.

Kwiateczek Konradek bedzie super wygadac w tych ciuszkach,ekstra sa :-)

a czy macie może pościel lub kołderkę Feretti? pisałam w innym wątku ale tam malo kto mi odpowiedział. zastanawiam sie czy ją kupić bardzo ją zachwalają bo kołderka ma wkład w 100% naturalny wytworzony z ziaren kukurydzy a pościel jest ze specjalnej tkaniny. dziecko sie nie poci i niby nie trzymają sie jej bakterie?! urzywacie takiego cudeńka?jestem o krok od kupna.. tym bardziej że mają bardzo ciekawe wzory...

reklama
cześć
jeśli chodzi o body z Tesco - to polecam, sama używam od początku. A jaśli chodzi o tanie zakupy to w Tesco mają właśnie obniżki i niektóre produkty dla dzieciaków sa 50% tańsze - np soczki gerbera te duże znalazłam za 1,50 zł. polecam

Do góry