reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Co do body i wogole ciuszkow z TESCO ,Cherokee czy nawet teskowych to tez moge polecic.Dzis np kupilam sliczne body 3 pak kolorowe za 13 zl :-) Jest tez promocja na chusteczki Pampers 6 -pak za 29.90.
Ha-NN-aH
BB fan
Ostatnio udało mi się kupić chusteczki 4-ro pack Bambino za 15,99.:-)Co do body i wogole ciuszkow z TESCO ,Cherokee czy nawet teskowych to tez moge polecic.Dzis np kupilam sliczne body 3 pak kolorowe za 13 zl :-) Jest tez promocja na chusteczki Pampers 6 -pak za 29.90.
Od soboty próbujemy pieluszek Happy (72 szt za 37,99 zł) i pozytywnie mnie zaskoczyły
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
od początku stosujemy te pieluszki i naprawdę są dobre.Ostatnio udało mi się kupić chusteczki 4-ro pack Bambino za 15,99.:-)
Od soboty próbujemy pieluszek Happy (72 szt za 37,99 zł) i pozytywnie mnie zaskoczyły
Ha-NN-aH na www.bliżejciebie.pl można kupić taniej (tak samo na allegro), bo mają tam swój sklep internetowy
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kangurka chyba przeoczylas,bo BeataW napisala ze soczki gerbera za 1.50 ;-)
ale ja kupowalam w promocji slioczki duze wlasnie i byly za 6zl z groszami. a tak normalnie to ponad 4 zl jeden.A ciuszki maja naprawde piekne dla dzieciaczkow i cenowo atrakcyjne.No ale tak czy siak fundusze trzeba miec
ale ja kupowalam w promocji slioczki duze wlasnie i byly za 6zl z groszami. a tak normalnie to ponad 4 zl jeden.A ciuszki maja naprawde piekne dla dzieciaczkow i cenowo atrakcyjne.No ale tak czy siak fundusze trzeba miec
Ha-NN-aH
BB fan
Mogłam się tego spodziewać. Pamiętacie pierwsze podpaski Belli? Grube, czuło się jakby się miało pieluchę między nogami, a teraz cieniutkie, tylko tych używam. No jak widać produkują więcej dobrych produktów.:-)od początku stosujemy te pieluszki i naprawdę są dobre.
Ha-NN-aH na www.bliżejciebie.pl można kupić taniej (tak samo na allegro), bo mają tam swój sklep internetowy
Zaraz spojrzę na tą stronkę.
Ha-NN-aH
BB fan
Jak tak porównałam to ja używam 4+ ( 9-20 kg) i 66 szt. kosztuje 40,99 zł, a w TESCO kosztowało 72 szt. za 37,99 zł.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tez patrzylam i wychodzi na to ze kupilas taniej i wiecej
reklama
Iwonko, pewnie szybko przeczytałam SŁOICZKI zamiast SOCZKI ;-)Kangurka chyba przeoczylas,bo BeataW napisala ze soczki gerbera za 1.50 ;-)
Ale i tak dobra cena.
Kurcze, musze jeszcze jakieś pity ludziom powypełniać i uzbierać trochę grosza na ponadplanowe zakupki
Podziel się: