reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Szara moje dziecko ma tylko spiworek z feretti i jest bardzo fajny.Szkoda ,ze nie ma wiekszych bo juz z drugiego ich rozmiaru wyrasta.Kupilam tez spiworek drewexu ale jest duzo gorszy.

reklama
Co do body i wogole ciuszkow z TESCO ,Cherokee czy nawet teskowych to tez moge polecic.Dzis np kupilam sliczne body 3 pak kolorowe za 13 zl :-) Jest tez promocja na chusteczki Pampers 6 -pak za 29.90.

Co do body i wogole ciuszkow z TESCO ,Cherokee czy nawet teskowych to tez moge polecic.Dzis np kupilam sliczne body 3 pak kolorowe za 13 zl :-) Jest tez promocja na chusteczki Pampers 6 -pak za 29.90.
Ostatnio udało mi się kupić chusteczki 4-ro pack Bambino za 15,99.:-)
Od soboty próbujemy pieluszek Happy (72 szt za 37,99 zł) i pozytywnie mnie zaskoczyły:szok::tak:

Kurka, też bym się do Tesco wybrała :tak:
Mówicie że fajne rzeczy można upolować...
Duże słoje Gerbera za 1,50 - serio??

Niestety pieniążki się ulotniły i biga teraz:dry:, poza tym do Tesco jakoś nigdy nam nie po drodze :nerd:

Kangurka chyba przeoczylas,bo BeataW napisala ze soczki gerbera za 1.50 ;-)
ale ja kupowalam w promocji slioczki duze wlasnie i byly za 6zl z groszami. a tak normalnie to ponad 4 zl jeden.A ciuszki maja naprawde piekne dla dzieciaczkow i cenowo atrakcyjne.No ale tak czy siak fundusze trzeba miec:baffled:

od początku stosujemy te pieluszki i naprawdę są dobre.
Ha-NN-aH na www.bliżejciebie.pl można kupić taniej (tak samo na allegro), bo mają tam swój sklep internetowy
Mogłam się tego spodziewać. Pamiętacie pierwsze podpaski Belli? Grube, czuło się jakby się miało pieluchę między nogami, a teraz cieniutkie, tylko tych używam. No jak widać produkują więcej dobrych produktów.:-)
Zaraz spojrzę na tą stronkę.

reklama
Do góry