reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Szara moje dziecko ma tylko spiworek z feretti i jest bardzo fajny.Szkoda ,ze nie ma wiekszych bo juz z drugiego ich rozmiaru wyrasta.Kupilam tez spiworek drewexu ale jest duzo gorszy.

reklama
Co do body i wogole ciuszkow z TESCO ,Cherokee czy nawet teskowych to tez moge polecic.Dzis np kupilam sliczne body 3 pak kolorowe za 13 zl :-) Jest tez promocja na chusteczki Pampers 6 -pak za 29.90.

Co do body i wogole ciuszkow z TESCO ,Cherokee czy nawet teskowych to tez moge polecic.Dzis np kupilam sliczne body 3 pak kolorowe za 13 zl :-) Jest tez promocja na chusteczki Pampers 6 -pak za 29.90.
Ostatnio udało mi się kupić chusteczki 4-ro pack Bambino za 15,99.:-)
Od soboty próbujemy pieluszek Happy (72 szt za 37,99 zł) i pozytywnie mnie zaskoczyły:szok::tak:

Kurka, też bym się do Tesco wybrała :tak:
Mówicie że fajne rzeczy można upolować...
Duże słoje Gerbera za 1,50 - serio??

Niestety pieniążki się ulotniły i biga teraz:dry:, poza tym do Tesco jakoś nigdy nam nie po drodze :nerd:

Kangurka chyba przeoczylas,bo BeataW napisala ze soczki gerbera za 1.50 ;-)
ale ja kupowalam w promocji slioczki duze wlasnie i byly za 6zl z groszami. a tak normalnie to ponad 4 zl jeden.A ciuszki maja naprawde piekne dla dzieciaczkow i cenowo atrakcyjne.No ale tak czy siak fundusze trzeba miec:baffled:

od początku stosujemy te pieluszki i naprawdę są dobre.
Ha-NN-aH na www.bliżejciebie.pl można kupić taniej (tak samo na allegro), bo mają tam swój sklep internetowy
Mogłam się tego spodziewać. Pamiętacie pierwsze podpaski Belli? Grube, czuło się jakby się miało pieluchę między nogami, a teraz cieniutkie, tylko tych używam. No jak widać produkują więcej dobrych produktów.:-)
Zaraz spojrzę na tą stronkę.

reklama
Do góry