reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Iwonka, każde podbicie kosztuje 1,22, czyli jeżeli cena końcowa była 70 zł, to składało się na nią 700 podbić (bo jedno podbicie podwyższa cenę o 0,01 zł). Można obliczyć, że za ten produkt płaci zwycięza te 70 zł oraz wszyscy, którzy licytowali (łącznie 700x1,22=854 zł). W sumie tą rzecz firma sprzedaje za 854+70=924 zł. To w sumie nie zwraca im się za ten telewizor i muszą dopłacić, ale są też aukcje, na których wiele zyskują.
A ci co przegrają aukcję tracą kasę, którą wydali na te podbicia niestety.

reklama
Rzecz w tym, ze często aukcję wygrywa jakiś tam program należący zapewne do firmy ( coś jak ustawienie snajpera/snipa/aukcjonera na allegro). Wiec towar zostaje a ludzie tracą kasę. Na pewno nie we wszystkich aukcjach bo nie było by chętnych ale jednak.

a ja dzisiaj w komisie kupiłam butki dla małej. jedne na lato firmy bartek. Sa fajowe. Drugie adidaski na spacer żeby małej zakładac by stópka nie zmarzła. Zapłaciłam 30 zł za 2 pary. Biorąc pod uwagę cenę Bartków nowych to taniocha:tak:

dziubek, udało ci sie. :tak:

O nożyczkach odpisałam na głównym. Miałam dwa z canpola, jedne te co poleca mm i jeszcze takie grube, które nie poleca mm ( być może chodzi nam o te same coś chyba takiego ). Pierwsze mi sie rozklekotały, drugie są za grube. Obcinam cążkami z kompletu a i tak na raty.
Jeśli chodzi o skarpetki to zwykłe absy nie utzrymaja dziecka ( przynjamniej mojego). takie są fajne , ale cena mnie dobija Skarpetko-buciki z ABS z oddychającą podeszwą silikonowąwersja na LATO SUN.

reklama
Szopek, dziś kupiłam Mikusiowi takie same skarpet, za 19zł, w sklepie na osiedlu, dokładnie takie same, tej samej firmy!! Ale ktoś ma przybitkę:szok:!!

Do góry