reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Ja kupiłam na sztuki pieluchy belli ale są za duże w tyłku dla Młodego. Zapnę na maxa w pasie a na tyłku wisi, tak, ze nawet ciała nie dotyka pielucha.

Ja staram się wrzucać promocje pieluchowe na wątek pieluchowy a tu "cynki" z innych dziedzin.

Piżamki są w Biedronce (z rozpięciem w kroku) i jakieś body chyba, ja nie kupuje bo mi nie spasowały (ale tylko mi chyba)
Kupiłam kocyk polarowy,mam dwa biedronkowe i jestem zadowolona, więc kupiłam kolejny bo ( ładnych) kocy nigdy za wiele.
Ja zawsze dostaje coś do pieluch- kupuję w zwykłym sklepie. Paczkę chusteczek, kiedyś przez dłuższy czas śliniaki jednorazowe,płytę z bajkami ( słuchowisko) teraz krem nivea.

Szara- ja nie mam feretti, ale podobno to pościel bardzo dobra gatunkowo, wiec jeśli ci się podoba wizualnie to kupuj, czemu, nie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kupilam kiedys kilkanascie sloikow gerbera w tesco ale zapomnnialam odebrac misia.
A sloiczki tanio wychodzily.Za 3 szt duzych zaplacilam chyba 8zl.

Moja Ania ma pizamke z biedronki, ta o ktorej Szopek pisala.Calkiem fajna, z cienkiej bawelny.Byla juz prana kilka razy i kolor i fason trzyma.

Może to nie jest odpowiedni wątek na ubrania dla mam, ale pochwalę się swoimi zakupami. Postanowiłam nabyć już coś na cieplejsze dni :-) Można powiedzieć, że częściowo jest to prezent od teściowej, bo dała mi kasę na imieniny :-)

Załączniki

• bluzeczka.jpg
    bluzeczka.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 31
  • bluzkafiolet.jpg
    bluzkafiolet.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 23
  • bluzkamango.jpg
    bluzkamango.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 26
  • kieca.jpg
    kieca.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 26
  • pasek.jpg
    pasek.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 34
  • spódnica.jpg
    spódnica.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 28
  • spódniczkam.jpg
    spódniczkam.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 26
  • topmango.jpg
    topmango.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Migotka - super zakupki :tak:
Musisz się cieszyc, co? Ja po zatkich zakupach od razu odzyskuje humor.
Powiało letnim ciepełkiem :-p

Kangurka, zacznę się cieszyć jak dostanę paczkę :-) Niestety spodni żadnych przez internet nie kupię, bo muszę przymierzyć. Ciężko jest dostać spodnie o rozmiarze S z pasem szerokim jak XL:dry:

Migotka- bardzo fajne ciuszki
Iwonka- ja czytałam o czymś takim, że to oszustwo wielkie. jak znajdę linka to wkleję.

reklama
Wiecie nawet nie czytalam regulaminu ani nic,ten ekspress do kawy wlasnie jej przyszedl.Czeka jeszcze na ten telefon....

Naprawde tam sa ceny koncowe tak niskie az sie niechce wierzyc.....tv teraz sprzedal sie za 70 pare zlotych.
Rozumiem ze w takim razie jak sie wygra to jest super i naprawde mozna kupic cos za grosze ale jak sie nie uda to poprostu niestety trzeba kwote kyora sie podbijalo im zaplacic.Dobrze mysle?

Do góry