reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

No wlasnie my tez stwierdzilismy ze ta srajaca to ma morde jak z horroru tego.
dokładnie, jak ją zobaczyłam, to się przestraszyłam :baffled:kto wymysla takie zabawki???
Szymona kapię póki co w wanience (mam stojak). Na razie nie mam pomysłu co będzie dalej, bo mam w łazience kabine prysznicową, ale nie mam do niej korka (ciekawe czy są jakieś uniwersalne??) i mam wannę, ale taką MEGA wielką (poprzedni właściciel domu kupił sobie takie cudo, do którego leje się hektolitry wody) , więc tam raczej byłoby ciężko wykąpać małego.

reklama
Szymona kapię póki co w wanience (mam stojak). Na razie nie mam pomysłu co będzie dalej, bo mam w łazience kabine prysznicową, ale nie mam do niej korka (ciekawe czy są jakieś uniwersalne??)

Kupowałam ostatnio do wanny i zlewu korki , zresztą któreś już z kolei . Ciągle nam się gubią , chyba mamy jakiegoś skrzata domowego od korków:dry:.
Tak więc i do zlewu i wanny wchodzą takie same korki, nie ma problemu z zakupem( zlew jest prawie nówka a wanna z pocz. lat 80). Kosztują grosze. Jest kilka rozmiarow , wiec trzeba sobie dopasować.

Pola tak jak napisala Szopek,kup nowy zestaw odplywowy i juz :-) Ja na starym mieszkanku mam brodzik ale taki gleboki,specjalnie taki kupilam zeby bylo jako wanna mini dla dziecka :-)
A wogile to w tym domu teraz mam wanne ale marzy mi sie chocby taka kabina
kostaryka%5B1%5D.jpg

AquaSan - KOSTARYKA KA-54 - Dladomu.com - Kabiny Prysznicowe Poznań - Aquasan, Tyress, Deante, Invena - atrakcyjne ceny

Ostatnia edycja:
Będę musiała poszukać korka, niestety zestaw odpływowy nie wchodzi w grę, bo mam brodzik obudowany kafelkami, więc nie mozna go podnieść (jak cos się zepsuje to KICHA)

To faktycznie nie fachowo ktos go zamontowal,powinna byc jedna plytka wyjmowana w razie awari,w razie zapchania.

Pola ja pisałam o samym korku. Kupiłam swoje w sklepie gdzie są plastikowe miski kuchenne i łazienkowe, wieszaki i inne tego typu rzeczy, nie wiem jak go nazwać, może wielobranżowy :dry:.
iwonka ma rację, powinna być uchylna jedna płytka bo jak wam się coś przytka, przedziurawi, zaleje to będzie trzeba kuć.

Co do prezentów na chrzciny, to te smoczki są według mnie zbyt drogie, a przecież o to nie chodzi żeby wydać kupę kasy za coś mało praktycznego.Takie jest moje zdanie;-) Dlatego Zosia dostanie buciki Swarovskiego pozłacane z kryształem, według mnie są one prześliczne i dodatkowo na podeszwach będzie grawer od rodziców. Wszystko jest rzeczą gustu:-)
Chrzciny BUCIKI SWAROVSKI figurka prezent !!! (491096066) - Aukcje internetowe Allegro

Pierwszy jest BARDZO DROGI, ale mi się podoba.
Drugi jest także w moim guście. Widziałam i tańsze wersje takich smoczków. Widziałam także grzechotki i łyżeczki.
Chciałabym żeby Zosia dostałą coś takiego od chrzestnych (wspólny prezent), ale nie będę im głowy suszyła. Jak nie dostanie nic to też będzie dobrze :-)

reklama
Do góry