reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

flipper oki :-)

ja mam przewijak na wannę. kładę tam małą, namydlam i hlup do wody.. tak to widzę :-) tylko mycie główki muszę jeszcze przemyśleć. my codziennie łepka nie myjemy, więc coś wymyślę... jeśli oczywiście zdecyduję się na kupno krzesełka

reklama
aha ja nie mam nic takiego:no:do tej pory klade jego wnienke do duzej i na lezaczku go sobie namydlam:-)kucam sobie i tak sie kapiemy :-D:-Dczasem siedzi ale tylko sprawdzam czy juz moge bez lezaczka ale jeszcze nie.troche go zuca to do przodu to na boki..;-)tylko dlatego ze lapie kaczuszke-termometr.jesli jest woda goraca to wybija napis HOT ale zadko korzystam,na oko leje wode;-)

Ja za zwyczaj wkladam do wody,dziecko sie bawi a po czasie zabawy biore sie za mycie i wyciagam golasa z wody :-) (tak robie z Vanesska) Lub na odwrot szybkie mycie i potem chop do krzeselka na chwile zabawy. Zreszta ja chce kupic cos takiego bo chce zeby czasami sie we dwie moje corcie kapaly razem a tak bedzie mi bezpieczniej niz wisiec nad wanna i trzymac Klaudie w razie gdyby Vanesska ja popchnela czy cos....

ja myślę nad tym, bo mnie pieruńsko boli kręgosłup. zosia lubi wodę, a ja wytrzymuję max 10 minut :-(
spadam. idę poćwiczyć - może w końcu wbiję się w stare spodnie, nakarmię małą i idę spać.
spokojnej nocy

IWONKA nie jest slisko bo on nie siedzi na wannie tylko na tej siatce od lezaczka:-)poprostu bardzo chce zlapac kaczuszke:-D:-D a on mu ucieka:-D na podlodze jak usiadzie to nie upada bo sie podpiera raczkami a w wannie ma je zajete i bam...:-D

reklama
szopek, dopiero doczytalam! :-D o tym lozeczku. ja tez malo z siebie nie wychodzilam, w koncu wyszlam z pokoju. patent jest taki: nie rozstajesz sie z instrukcja! i krok po kroku, tak jak tam jest napisane (w sensie, kolejnosc bokow itp). jak sie pomylisz - to kaplica.
maja tyle cholernych zabezpieczen, ze jak cos nie tak zrobisz, to amen. i musisz poszukac takich malych przyciskow/przelacznikow gdzies jakby od spodu lozeczka. ale ja ci nie powiem dokladnie, co i jak, bo to moj tata wykminil ;-) ale on to juz mistrz, rozklada i sklada w niecale 10sek, wiec wniosek jeden, da rade sie nauczyc ;-)

i tak czy siak ja kupuje kolejne :-D

Do góry