reklama
Kinia mama smoka
Fanka BB :)
ja chcę pod choinkę to
SNOBKA – Opaska do włosów MIU MIU
dobra.. żartowałam. cena mnie zwaliła z nóg, a opasek i tak nie noszę:-)
SNOBKA – Opaska do włosów MIU MIU
dobra.. żartowałam. cena mnie zwaliła z nóg, a opasek i tak nie noszę:-)
kwiateczek
majowa mama `08
Kinia a co to za MIU MIU?? jestem nie zle do tylu
szczerze to nawet nie ogladam tak drogich rzeczy po po co sie denerwowac i tak nie moge sobie kupic
ja opaski lubie bo ciagle mi wlosy odrastaja i tak wrednie smyraja w czolo
dlatego w domu zakladam taka z materialu ale za 10 zl

Kinia mama smoka
Fanka BB :)
z wikipedii
Miu Miu – istniejąca od 1992 roku firma odzieżowa, powiązana z firmą Prada, z siedzibą w Mediolanie zorientowana na modę codzienną. Firma ma sieć butików w Nowym Jorku, Los Angeles, Londynie, Florencji, Mediolanie, Tokio, Nagoi, Kobe, Fukuoce, Paryżu, Singapurze, Hongkongu oraz Tajpej.
aaaaa.. już był w ogródku, już witał się z gąską...
już miałam miśka a tu allegro mnie wywaliło.. 3 godziny czatowania na marne
Miu Miu – istniejąca od 1992 roku firma odzieżowa, powiązana z firmą Prada, z siedzibą w Mediolanie zorientowana na modę codzienną. Firma ma sieć butików w Nowym Jorku, Los Angeles, Londynie, Florencji, Mediolanie, Tokio, Nagoi, Kobe, Fukuoce, Paryżu, Singapurze, Hongkongu oraz Tajpej.
aaaaa.. już był w ogródku, już witał się z gąską...

już miałam miśka a tu allegro mnie wywaliło.. 3 godziny czatowania na marne
kwiateczek
majowa mama `08
Kurcze to jestem niezle zacofana

Ja tak mam czasem z bb wywala mnie bez powodu

Ja tak mam czasem z bb wywala mnie bez powodu

_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
spoko ja tez chyba jestem do tylu nie wiedzialam ze cos takiego jest a i strona sie prawidlowo nazywa ;-) nigdy bym nie dala za taka rzecz a nawet nie smiala bym jej chciec i to nie tylko ze opasek nie uzywamKurcze to jestem niezle zacofana![]()
szopek
Mama Kniazia Burubara
Ja "do przodu" jestem z firmami odzieżowymi. . O cenach oczywiście nie ma co dyskutować. Opaska jednak się nie wyróżnia od bazarówek.Kiedyś tu na forum wklejałam body dziecięce od D&G z allegrodla ceniących markę.Dla osób nieceniących marki, to powiem, że zrobiłam ostatnio zabawkę na drutach ( z elementami szytymi), tak na szybko, dla sprawdzenia czy zrobi mu różnicę czy tiny love czy mamusia mejd. Zabawka jest hitem ( choć kolory ma nieco dziewczęce), w środku ma grzechotkę ( groch w plastikowym jaju z jajka niespodzianki), szeleszczą uszka, czego trzeba więcej...

reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Czy macie te kule do zachecania do raczkowania z FP z tymi malymi pilkami ? Lub jakiesj innej firmy co sa bez tych kulek malych? I czy dzieci sa zadowolone?

Podziel się: