reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
dziubek moim zdaniem są tam super pomysły i za bardzo przystępną cenę! i dla wszystkich dla małego i dużego :)

Wiecie co wpadlam na pomysl ze kupie adasiowi maly basenik pompowany i kupie do niego 200 plastikowych pileczek wiem ze bedzie sie bawil bo na basenie z tych pileczek ma swietna frajde

Kinia a co to za MIU MIU?? jestem nie zle do tylu:no:szczerze to nawet nie ogladam tak drogich rzeczy po po co sie denerwowac i tak nie moge sobie kupic:no::dry:ja opaski lubie bo ciagle mi wlosy odrastaja i tak wrednie smyraja w czolo:angry::angry:dlatego w domu zakladam taka z materialu ale za 10 zl:-D:-D

Ja "do przodu" jestem z firmami odzieżowymi. . O cenach oczywiście nie ma co dyskutować. Opaska jednak się nie wyróżnia od bazarówek.Kiedyś tu na forum wklejałam body dziecięce od D&G z allegrodla ceniących markę.Dla osób nieceniących marki, to powiem, że zrobiłam ostatnio zabawkę na drutach ( z elementami szytymi), tak na szybko, dla sprawdzenia czy zrobi mu różnicę czy tiny love czy mamusia mejd. Zabawka jest hitem ( choć kolory ma nieco dziewczęce), w środku ma grzechotkę ( groch w plastikowym jaju z jajka niespodzianki), szeleszczą uszka, czego trzeba więcej...:blink:

reklama
Czy macie te kule do zachecania do raczkowania z FP z tymi malymi pilkami ? Lub jakiesj innej firmy co sa bez tych kulek malych? I czy dzieci sa zadowolone?
501379493

8b38b8fc.jpg

Do góry