reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

a ja chcialam napisac ze jakis czas temu kupowalismy malemu wieksze ciuszki i bylismy w realu tam sa takie spiochy na zatrzaski w nogawkach dwie sztuki 12.99 zielone i niebieskie i sa tez kafatniki dwie sztuki pod kolor za 12.99 wiec za dwa komplety wyszlo nam 26zl myslalam ze po praniu i prasowaniu scierki zrobir ale nie sa calkiem fajne do spanie i po domu nie jest to zadna rewelacja ale nie sa takie zle acha to jest produkt "tip"

reklama
jak nie kochać mojego faceta.
wczoraj mówiłam, że chciałbym krzesełko do wanny, a dziś już je mam. pojechał mi kupić:-). papapa wanienko, witaj dorosła wanno:-)

my juz tez pozegnalismy wanienke :-) ale kapiemy sie w zwyklej duzej, nalewamy tak mniej wiecej 8cm wody (no musze zmierzyc ;-) ) i maly siedzi, czworakuje, wspina sie lub lezy na pleckach - wszystkiego po trochu :-) a ze starszy ma juz niezla kolekcje wannowych zabawek to mlodszy ma w czym wybierac i kapiel trwa nawet 15-20min i zero marudzenia :-D

Hej moze wy mi doradzicie bo nie wiem ktora lale kupic mojej Vanessce:baffled:
nr 1 moj pierwszy zabek
nr 2 new born
nr 3 swiecacy kocyk
za duzy wybor,i tych funkcji jest.Jeszcze myslalam nad innymi ale chyba jest za mala jeszcze,sama nie wiem...:dry:jest fajna lala ktora sie karmi prawdziwym pokarmem i plynem, i ktora robi siusiu i kupke na nocnik lub pieluszke ale nie podoba mi sie jej faciata :-p
No i wozek moze taki do kompletu :tak:

Podoba mi sie nr 2, ma ładną " powierzchowność".
Lalka z gorączka( nr1) trochę mnie przeraża, ale jak już nie raz udowadniałam jakaś lewa jestem.
Zaś ta nie wymieniona z liczby ( fajna lala) szkudna z twarzy strasznie.

Iwuś co do lal to moim zdaniem 1 i 2 mogą być znaczy się są b. fajne ta co kupkę robi to masakra, jak bym ją w nocy zobaczyła to bym się wystraszyła no nie TWARZ MA NIE WYJŚCIOWĄ!!!
Co do kąpania my dalej chlupiemy się w wanience, nie mamy wanny tylko kabinę i tak się zastanawiam nad tym krzesełkiem, jedna z Was słusznie zauważyła, że ciężko jest umyć malucha jak siedzi zwłaszcza te zakamarki fałdkowe,,, może jest jeszcze coś o czym nie wiem jakiś inny wynalazek i do kabiny prysznicowej:tak:

Ta "fajna lala" to wygląda jak laleczka Chucky z tych horrorów:tak:

Polka a może jakiś leżaczek jest co możnaby wstawiać i wtedy dziecko prawie na leżąco jest

No wlasnie my tez stwierdzilismy ze ta srajaca to ma morde jak z horroru tego.

A co do krzeselka do kapieli ja tam nie widze zadnych przeszkod,nalac troche wody,wziasc rach ciach umyc pupe i wsadzic brzdaca do krzesla niech se bawi wodzie troche :-)

reklama
krzesełko jest spoko... tylko ten limit wody.. ledwo pupę zakrywa.
ja wczoraj nalałam więcej. mam mała wannę więc nie było jej tak dużo. nóżki małej trochę do góry podnosiły, ale było ok.

Do góry