reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Kurcze fajowe te krzesla i te zabawki.W sumie nie szukalam nic takiego,nie wiedzialam ze sa takie krzeselka.Moj maly tez siedzi ale nie sam.ja mam taki lezak ze siateczki:-)lezy wygodnie,nie podnosi sie nie wiem czemu a na normalnym to nie mam szans:no:zeby lezal

reklama
KINNA no wiem widzialam wczesniej tego linka ale ono jednak nie ma gumy na siedzeniu to wydaje mi sie ze bedzie sie slizgac szczegoonie jak jakis plyn do kapili bedzie wlany.

ten flipper ma pewinien bajer: termometr :-) . muszę go obejrzeć
my kupiliśmy plastikowy leżaczek. teraz żałuję.
jakbym kupiła to krzesełko, to pożegnałaby wanienkę... nareszcie :-)

No ale krzesełka kąpielowe chyba na czas kiedy się bawi tylko , bo jak myć dziecko jak w " pas cnoty" uwiezione.
Miko kąpie się na siedząco, a ze siedzieć nie umie to tata go podtrzymuje na ten czas. Przynajmniej kąpiel się zrobiła bardzo rodzinna:tak:.

My mamy do kąpieli kaczuszki jedną jak nakręcić to ma pływać, drugiej jak sznurek pociągniesz to też , ale jak to w Polsce bywa- obie kaczki toną :-p.

W łóżeczku bajer jest taki, ze barierka "łamie się" nie w jednym a dwóch miejscach co producent zapomniał napisać. Wiktoria- konstrukcja łóżeczka nie runie, jak kiepski materiał to może się popruć co najwyżej.

Kinna- kojec jest dla nas za mały. Miko ma w nim spać a 105 cm. to nie starczy na długo.

Ostatnia edycja:
szopek jak spać to fakt - kojec za mały. ja chciałam mieć łóżeczko na podróże. w końcu nie było mi potrzebne.
co do kąpieli to można namydlić dziecko i wsadzić do krzesełko do spłukania. ja tak robiłam przy leżaczku. sposób mycia wygodny, ale leżaczek nie :-)
a wode do kapieli to juz na wyczucie daje
ja nie za bardzo umiem... kąpię się zawsze w bardzo ciepłej wodzie. wolę sprawdzić termometrem żeby małej nie poparzyć

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie,w tych krzeselkach nie umyje sie dobrze dziecka a wyciagac i wkladac...one bardziej do siedzenia we wodzie sa.Namydlic najpierw czyli wciaz trzeba sie schylac nad dzieckiem,ja juz zgupialam:baffled:

Do góry