reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Ja kupiłam w Tesco za 39,90 zł:-) zabawki są duże, nie jakieś picikłaczki
Kolory bardzo przyjemne, no zresztą jak każdy bajer z FP
Kolory bardzo przyjemne, no zresztą jak każdy bajer z FP
Kupiłam dzisiaj niuni na Mikołaja
FISHER PRICE PRZYJACIELE Z WANNY+ PRZYSSAWKA OD SS (497212822) - Aukcje internetowe Allegro
mała jak tylko zobaczyła co jest w pudełku zaczeła piszczeć i kręcić rączkami.
No ale niestety czekam aż sama usiądzie i przeniesiemy się do dużej wanny, wtedy zabawa na całego.:-)
A nie nadaje sie do dziecięcej wanienki?? Za duze?
Ha-NN-aH
BB fan
Jeśli masz zwykłą wanienkę to za duże raczej.A nie nadaje sie do dziecięcej wanienki?? Za duze?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez kupuje krzeselko do kapieli :-) Juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie Vanessak kapac sie razem z Klaudia w jednej wannie ;-)
A ta przyssawke do kapieli tez mamy ;-) tzn Vanesska ma. Mozna ja przyssac np z przodu wanienki na tym zaokragleniu....... lub najlepiej w wannie.
A ta przyssawke do kapieli tez mamy ;-) tzn Vanesska ma. Mozna ja przyssac np z przodu wanienki na tym zaokragleniu....... lub najlepiej w wannie.
Ostatnia edycja:
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sprawdzi,moja znajoma ma tyle ze innej firmy,tzn miala bo jej dziecko juz wyroslo z niego :-) tym bardziej ze dzieciaczki wola siedziec niz lezec.
te jest tez fajne http://www.allegro.pl/item495784954_babalu_krzeselko_siedzenie_do_kapieli_nowe.html
te jest tez fajne http://www.allegro.pl/item495784954_babalu_krzeselko_siedzenie_do_kapieli_nowe.html
Ostatnia edycja:
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A te wydaje sie byc bezpieczniejsze no i na dluzej starczy BoboTemar - centrum artykułów dziecięcych, internetowy sklep z artykułami dziecięcymi
reklama
właśnie nad tym się zastanawiałam.
rzuciło mi się w oczy tez takie: Krzeselko do kapieli +gratis sliniaczek, Dreambaby (493206975) - Aukcje internetowe Allegro
łatwiej pewnie można dziecko wyjąć z niego, ale z drugiej strony na krócej starcza i pewnie mniej wygodne jest dla dziecka
rzuciło mi się w oczy tez takie: Krzeselko do kapieli +gratis sliniaczek, Dreambaby (493206975) - Aukcje internetowe Allegro
łatwiej pewnie można dziecko wyjąć z niego, ale z drugiej strony na krócej starcza i pewnie mniej wygodne jest dla dziecka
Podziel się: