reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
DSCF4027.JPGDSCF4028.JPG
KINNA tak wyglada.nie sadze zeby dziecko mialo odparzenia od tego materialu zreszta Konradek siedzi tylko do jedzenia:tak:czasem chwilke dluzej.wszystko jest odpinane.z tylu na rzepy a pod siedzeniem na zatrzaski:-)tacka zdejmuje sie przyciskiem z przodu(jedna reka):tak:lub dwoma po bokach(pod spodem)
dla nas bombapod spodem jest jeszcze taka mala tacka wbudowana:-)po bokach sa takie kwiatuszki ktore mozna odkrecic a wkrecasz zabawki ale jeszcze nie probowala.musze kupic jedna to zobaczymy:-):wink:to tyle.Decyzja nalezy do Ciebie:tak::wink:

kathy fajne te sanki ale powiem szczeze jesli juz wolalabym takie z oparciem drewniane na plozach zawsze to cieplej nie dupa na ziemi :sorry2: ja bym na nie malego nie posadzila :zawstydzona/y: dla starszego dziecka na gorki owszem pomysl super ;-)

muszę teściową maltretować. chce kupić małej krzesełko na święta, ale wydaje mi się, że trzeba będzie wcześniej.
mamy obecnie leżaczek bright starts. super sprawa.
483185156.jpeg
tylko mała już chce siedzieć w pionie i zabawki też ją już nie bawią.

przyszła mi dziś paczka z garnuszkiem na klocuszek. fajny. mówi i śpiewa po polsku.
wydaje mi się jednak, że 6miesięczne dzieci nie będą umiały się nim bawić. Moja córka wydarła się na niego, oklepała go i na tym był koniec :-)

kathy odnośnie kojca: ja mam brevi circus europa. bez udziwnień i pierdułek (takich jak np. soft play). składa się jak cyrkiel. według mnie kojce są lepsze niż łożeczka turystyczne. ja miałam graco. cięzko się skladało i było długie i wąskie.
kojec mam 105x105. odkupiłam od znajomej. musiałam tylko skombinowac jakiś materacyk do środka.

reklama
Moje krzesełko do karmienia ma już 4 kólka - dostałam komplet kółek od pana ze sklepu za darmo, jak miło :-)
Jest teraz o wiele fajniej, Maksio woził Mikiego po domu - tylko niestety również wtedy kiedy niania była w kuchni i nie pilnowała, za co zebrała należny opier....
Ale pod okiem dorosłej osoby Maksio wozi braciszka ostrożnie i w ogóle jest cudownym starszym bratem!

Do góry