reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

A propos krzesełka - dzwoniłam dziś do sklepu z pytaniem, czy mogę dokupić dwa kółka do krzesełka zamiast tych nóżek i pan powiedział, że mi da dwa kółeczka jutro :tak::tak::tak:

Wiktoria, ja sobie z kolei nie wyobrażam ściągania pokrowca i zapierania go po prawie każdym posiłku. Mój Miki będzie raczej dość niewiele czasu spędzał w tym krzesełku, więc nie dam mu szansy się zapocić. Na dłuższe posiedzenia może mieć wózek, który i tak stoi w domu.

reklama
Ja tez raczej kupię z poszyciem z materiału. Na czas jedzenia można podłożyć pieluchę. Pomysł z wózkiem jest super, ale mam dość ciągania go po domu (tym bardziej, że mieszkanie nie jest za duże)

ja jak już kiedyś wspomniałam mam babyono dokładnie takie pomarańczowe KRZESEŁKO WIELOFUNKCYJNE BABYONO DLA WYMAGAJACYCH (481507631) - Aukcje internetowe Allegro co do zapierania tapicerki to sorrki nie za bardzo wyobrażam sobie takie akcje jak dziecko zacznie naprawde samo jeść i wtedy brudne będzie wszystko a co do tego że w nowszych krzesełkach są dwa kółka i dwie stopki to jest zgodne z dyrektywami UE i ma poprawić bezpieczeństwo takiego malucha w krzesełku co do lata to ja wątpoię żeby nasze już wtedy ciekawskie i mobilne maluchy cchiały tak długo siedzieć w krzesełkach żeby sie martwić tapicerką :tak:

Puchatka, może to jest bezpieczniejsze, jeżeli krzesełko nie ma 4 kółek ..... no cóż trzeba po prostu pamiętać o blokowaniu kół jeżeli będzie miało 4 kółka. My mieszkamy w dużym domu, w którym fajnie byłoby przepychać krzesełko z małym z kuchni do jadalni czy któregoś pokoju żeby zjadł, a raczej mi tutaj nie zjedzie z żadnych schodków itp. Będę musiała zaciągać hamulce i tyle.

KINNA moje krzeseleczko jest na kolkach i ma dwie blokady z przodu:tak:material jest taki gruby i sliski. wszystko sie zdejmuje, jest baaardzo latwy do mycia:tak::tak:jutro zrobie zdjecie takie pozadne i ci wysle ok?:tak:
moj sie domaga bardzo kompa.....:dry:

udalo sie:-D:-D rozkrecam sie haa:-D:-D tapicerke mozna zdjac.ja mam pod spodem jeszcze material polaczony z nozkami,taki niby kosz klade tam zabawki.nie wiem czemu tu nie ma,moze tylko na zdjeciu:rofl2: ja kupilam przecenione ze 100f na 65f co daje tez 300zl:tak:jest fajne,jestem z niego bardzo zadowolona:-)

Ola K my mamy go od chyba dwoch mc raz go zapieralam tylko z regoly jedzenie laduje na mnie lub darku a jesli nawet zachaczy reka i wybrudzi wystarczy ze wezme scereczka i po krzyku przeciez calego nie wybrudzi jak to uwaza mozecie myslec ze to nie mozliwe nie wybrudzic ... ale czesto laduje jedzenie na plastykowych czesciach kamilka chyba tez ma material .. :sorry2: a z kolei na wozek nie mam miejsca z regoly darek lezy na duzym lozku ze mna w sypialni albo bawi sie na podlodze jesli wchodzi w gre ze cos robie kuchnia lazienka to krzeselko
Hamulce trzymaja i trzeba sily zeby popchnac z zablkowanymi kolkami

acha a material to nie jakas bawelna czy cos ... niewiem jaki bardziej cos jak na wozkach tylko chyba cienszy :sorry2: wiec nie jest trudno go zaprac nawet w jednym miejscu sciereczka

reklama
Dziewczyny co sadzicie o tym aby nasze maluszki mogły już jeździc w sankach np.takich?SANKI BOBSLEJ SUPER JAKOŚĆ FOTELIK PASY 1-3 LAT (486579445) - Aukcje internetowe Allegro

a dla wiekshttp://www.allegro.pl/item490364633_sanki_z_hamulcem_super_oferta.htmlzych pociech może cos takiego?
:tak:
Dobry prezent pod choinke lub na mikołaj :tak:śnieg ma dopiero sypac na poczatku grudnia także zima dopiero idzie a my nie mamy sanek?
Ja tak z naszymi pólroczniakami to tak myslałam,czy nie zamałae -ale na chwilę tez ma dziecko frajde -oczywiscie w ładna pogode :-)

Do góry