reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Kathy te plastikowe sanki sa calkiem fajne.Szybko mozna na nich z gorki zjezdzac i sa leciutkie :-) ale dupsko mocno marznie :baffled: .Jezdzilam takimi kilkanascie lat temu.

reklama
OlaK nosz ku... co za nie odpowiedzialna kobieta ja musze lekko przod podniesc zeby wjechac na dywan bo koleczka sa male :wściekła/y:a Maksia przeciez moze pokusic przewiesc szybciej braciszka i jakby tak zatrzymal sie na progu lub nawet na jakims laczeniu :wściekła/y:

Wiktoria, no własnie, niby dorosła a czasem jak dziecko.... Maksio jest kochany i nigdy nie chce nic złego, ale ma dopiero 3 latka no i czasem mu różnie wychodzi. Ale ogólnie jest niesamowicie szczęśliwy, gdy mu się pozwala pomagać przy Mikim i zajmować się nim.

Smutny dzień nam nastał.. sprzedaję swoją kochaną chustę do noszenia.
Niunia wyrasta z nosidła a NM powiedziała, że ona w chuście nie będzie chodził:-(
Sprzedam też nosidło i kupię Bondolino.
MergerBondolino.JPG

Kangurka, no cena niezła faktycznie ;-);-)
Ja to myślę, że Mikuś za rok będzie na sankach śmigał, a wtedy wsiądzie na zwykłe plebejskie sanki Maksia za 80zł hihihihihi albo pewnie mu po prostu kupię drugie...

Kangurka, sanki rewelacyjne no boskie, tylko kto mi śnieg zagwarantuje, u nas na pomorzu różnie bywa, raczej trzeba go szukać. Na południu to macie gdzie szaleć;-):-):-)

Kangurka, sanki rewelacyjne no boskie, tylko kto mi śnieg zagwarantuje, u nas na pomorzu różnie bywa, raczej trzeba go szukać. Na południu to macie gdzie szaleć;-):-):-)

haha, no niekoniecznie :-)
Ja mieszkam kawałek od Krakowa i przez ostatnie dni wszędzie był puch a u nas śniegu jak na lekarstwo i do tego leżał może jedną noc... :-p
Ale chorujęęęęęęęę na te boskie saneczki :angry: Może nawet śniegu nie być :laugh2:
Rany, musze znaleźć jakiegoś spokrewnionego sponsora :eek:

My mamy chrzciny 14 grudnia jest zaproszonych 25 osób więc, jak ktoś wpadnie na pomysł z zapytaniem co Zosi kupić to mu walnę linka z sankami bo mi jeszcze jakieś inne kupi:-D:-D:-D:-D

reklama
Polka pisałam już na ogólnym.. nasze córki mają takie same imiona (dwa)

ja teraz kilka słów o garnuszku na klocuszek. fajna zabawka i zrobiłam dziś podejście do niej. siedziałyśmy z Zosią na podłodze i próbowałyśmy bawić się nim. podobał się bardzo mojej córce, ale nie wiedziała co z nim ma zrobić. najlepiej jej wychodziło gryzienie przykrywki garnuszka:-)

Do góry