reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
OlaK nosz ku... co za nie odpowiedzialna kobieta ja musze lekko przod podniesc zeby wjechac na dywan bo koleczka sa male a Maksia przeciez moze pokusic przewiesc szybciej braciszka i jakby tak zatrzymal sie na progu lub nawet na jakims laczeniu
Wiktoria, no własnie, niby dorosła a czasem jak dziecko.... Maksio jest kochany i nigdy nie chce nic złego, ale ma dopiero 3 latka no i czasem mu różnie wychodzi. Ale ogólnie jest niesamowicie szczęśliwy, gdy mu się pozwala pomagać przy Mikim i zajmować się nim.
Jezu, padłam na twarz!
Ja chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę takie saneczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SANKI TAKO z WYSOKIM oparciem NOWA KOLEKCJA (491970674) - Aukcje internetowe Allegro
lózowe
PS. Padłam po raz drugi gdy zobaczyłam cenę
Ja chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę takie saneczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SANKI TAKO z WYSOKIM oparciem NOWA KOLEKCJA (491970674) - Aukcje internetowe Allegro
lózowe
PS. Padłam po raz drugi gdy zobaczyłam cenę
Kangurka, sanki rewelacyjne no boskie, tylko kto mi śnieg zagwarantuje, u nas na pomorzu różnie bywa, raczej trzeba go szukać. Na południu to macie gdzie szaleć;-):-):-)
haha, no niekoniecznie :-)
Ja mieszkam kawałek od Krakowa i przez ostatnie dni wszędzie był puch a u nas śniegu jak na lekarstwo i do tego leżał może jedną noc...
Ale chorujęęęęęęęę na te boskie saneczki Może nawet śniegu nie być
Rany, musze znaleźć jakiegoś spokrewnionego sponsora
reklama
Polka pisałam już na ogólnym.. nasze córki mają takie same imiona (dwa)
ja teraz kilka słów o garnuszku na klocuszek. fajna zabawka i zrobiłam dziś podejście do niej. siedziałyśmy z Zosią na podłodze i próbowałyśmy bawić się nim. podobał się bardzo mojej córce, ale nie wiedziała co z nim ma zrobić. najlepiej jej wychodziło gryzienie przykrywki garnuszka:-)
ja teraz kilka słów o garnuszku na klocuszek. fajna zabawka i zrobiłam dziś podejście do niej. siedziałyśmy z Zosią na podłodze i próbowałyśmy bawić się nim. podobał się bardzo mojej córce, ale nie wiedziała co z nim ma zrobić. najlepiej jej wychodziło gryzienie przykrywki garnuszka:-)
Podziel się: