reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Ale cerata musi byc bo inaczej nie dalo by sie utrzymac tego krzeselka w czystosci,no chyba ze by byla tapicerka do prania

No tak, oczywiście. Nie wiem jak sprawdzała by się taka do prania. Na razie Miko jadł w leżaczku, tapicerka niby łatwa do utrzymania w czystości ale jak prychnie jedzeniem albo wypalcuje to nijak to doczyścić ( zwłaszcza jabłko z jagodą;-)).

reklama
szopek samo zło...niezła ksywa :-)
szybkie wytłumaczenie:
rzuciłam tutaj i na ogólnym bo robię tylko ankietę. wystarczy mi odp. "jasny" lub " ciemny". jak będę miała cosik konkretnego do powiedzenia na temat tego wózka (jak go kupię) to na mur-beton wrzucę na wątek o wózkach... obiecuję :tak:

Ja uważam że alegro to nie jest nic złego, tym bardziej ze sa tam nowe rzeczy. Sama kupiłam 2 pary spodenek mojemu synkowi i potrójną ramke z glina do odciśniecia raczki i stupki, byłam zadowolona. Zależy na kogo sie trafi, ale zazwyczaj sa pozadni ludzie ktorzy wysylaja zakup na czas :blink:

Iwonka teraz widze roznice.Wydaje mi sie,ze te poprzednie krzeselka oba mialy ta poprzeczke albo juz sama nie wiem :confused:

Wiem ,ze tapicerka musi byc latwa w utrzymaniu czystosci ale jak widzialam krzeselko u znajomej to wydawalo mi sie malo ceratkowe.Cos bardziej w stylu materialu jak lezaczek.Musze isc do nich i pomacac ;-)

Szopek a Tobie moze @ sie zbliza albo juz masz?? Dzis tylko z watku na watek przeganiasz ;-):-D:-D

Ja uważam że alegro to nie jest nic złego, tym bardziej ze sa tam nowe rzeczy. Sama kupiłam 2 pary spodenek mojemu synkowi i potrójną ramke z glina do odciśniecia raczki i stupki, byłam zadowolona. Zależy na kogo sie trafi, ale zazwyczaj sa pozadni ludzie ktorzy wysylaja zakup na czas :blink:

mój Niby Mąż ciągle kupuje na allegro - na mój login. Wszyscy listonosze w okolicy mnie kojarzą :-)
ja kilka używanych rzeczy sprzedałam na allegro. wg mnie podstawą jest rzetelny opis i uczciwość.

Szopek a Tobie moze @ sie zbliza albo juz masz?? Dzis tylko z watku na watek przeganiasz ;-):-D:-D

:-D:-D Już po. Naszukałam się ostatnio po prostu nieźle po forum...
Poza tym, zobaczyłam wózki prezentowane przez KINNE i jak im się chciałam dokładnie przejrzeć to nie mogłam już strony znaleźć i wciąż wstecz, wstecz.
Jestem po prostu SZOPEK SAMO ZŁO, NAJWIĘKSZE ZE WSZYSTKICH ZEŁ i już

kwiateczek bomba masz krzesełko. wrzuć mi nazwę jego jak możesz. dobrze zrozumiałam, że ma 4 kółka z możliwością blokady 2?
a z czego jest tapicerka? zgadzam się, że najlepsza by była z czegoś ceratkopodobnego, ale niestety moja niunia ma straszne odparzenia od takiego poszycia.
mieliśmy jeden fotelik samochodowy z czegoś sztucznego co w dotyku przypominało materiał powleczony jakąś gumą.. plastikiem... ciężko mi powiedzieć. sprzedawca zachwalał, że będzie taki super w utrzymaniu czystości, a mała pociła się w nim jak mysz. i cała szyjka była w potówkach. nie pomogła nawet pielucha. szybko kupiliśmy drugi

reklama
Słuchajcie ja mam material nie cerate lodowala na nim marchewka i bez problemu sciagalam zapieralam chwila na kaloryferze i ok nie wyobrazam sobie ceraty ... szczegolnie latem darek czesto siedzi w nim np jak robie cos w kuchni albo w lazience .... jak cerata wydaje mi sie ze dziecko by sie pocilo
a krzeselko mam takie jak Iwonka wkleila pomaranczowe bez lacznika niestety jak kupowalam nie wiedzialam o czyms takim ale trudno
Ja za swoje zaplaclam ok 230zl ... widze ze ogolnie stanialy :tak:
mam firmy tej co OlaK sun baby czy jakos tak ogolnie mam cztery kolka z blokada wkladam darka i smigam po mieszkaniu .... jak sie zablokuje to malo ruszy przed chwila powiedzialam M o tym laczeniu o ktorym wspomniala Iwonka jak maly wbiegu zacznie robic jak Vanesska to M powiedzial ze wezmie jakies paski pociagnie... nie bedzie to rewelacja ale...
A poza tym ma to atesty wiec nie powinno sie nic stac ze sie rozjedzie tak poprostu ale dmuchac na zimne

Ostatnia edycja:
Do góry