reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

My mamy chrzciny 14 grudnia jest zaproszonych 25 osób więc, jak ktoś wpadnie na pomysł z zapytaniem co Zosi kupić to mu walnę linka z sankami bo mi jeszcze jakieś inne kupi:-D:-D:-D:-D

Cholibka, my mamy chrzciny za sobą. Co teraz?? :szok:
Niby są jeszcze święta (bo pod poduszką tych sanek sobie nie wyobrażam :baffled:), no ale będziemy na wigiliach rozstrzelonych po rodzince i ciężko byłoby zamówić jedne sanki od wszystkich :nerd:
Łeeee

reklama
Kangurka my w tym roku skupiamy sie na duzej choince i Konradku:tak:a my....nie wiem,moze cos skromnego,symboliczne prezenty:tak:chcialabym sanki co znaczyloby ze jest snieg a niestety go tu brak:no:inne sa swieta jak jest bialo:tak::-)
oki uciekam bo cos wszystkie sie pochowalyscie:-)slodkich snow wam zycze papatki:-):wink:

Kangurka sanki super :-)

A co do zabawek to trzeba liczyc sie sie jak je da na gwiazdke to dzieci bede juz o miesiac starsze ,potem kolejny miesiac szybko zleci i napewno dzieciaczki beda wiecej rozumiec co do czego sluzy ;-)
A ja mysle nad kupnem takiego zegara dla Vanesski,jest on od 3 lat i moze bardziej ja zdyscyplinuje no co jest kiedy pora i kiedy konczy sie np zabawa i czas spania sie zbliza czy wogole...macalam go w sklepie i spodobal mi sie.
Fisher Price - ZEGAR - POLSKA GWARANCJA W-wa sklep (489015202) - Aukcje internetowe Allegro

Szukam wlasnie krzeselka do karmienia na allegro i w ofercie sa tez krzeselka do karmienia z IKEA. W sklepie kosztuja 50zl a na allegro nawet 80 czy 100zl plus przesylka :szok::szok::szok::baffled:

Mm i tak ludzie od takiego sprzedawcy kupia za taka cene,nie wszyscy maja dostep do IKEA zreszta nie tuylko do tego sklepu ale ogolnie a i tez z lenistwa ;-)

iwonka Ty kupiłaś ten zegar dla małej czy zamierzasz kupić?? bo od dziś w Realu są one po 109zł ...

Szukam wlasnie krzeselka do karmienia na allegro i w ofercie sa tez krzeselka do karmienia z IKEA. W sklepie kosztuja 50zl a na allegro nawet 80 czy 100zl plus przesylka :szok::szok::szok::baffled:

Nie kupowałam ( może jeszcze) ikeowskich rzeczy przez allegro ale to jest tak, ze niektóre rzeczy z ikei są niepowtarzalne. Ja np. mam bardzo daleko do ikei i licząc dojazd taniej by mi wyszło kupić przez allegro. Na pewno taniej, bo kupiłabym tylko to co chcę i planowałam a na miejscu na pewno nie mogłabym się oprzeć wielu rzeczom i wjechałbym sobie na debet :-p.
To niestety jest tak, ze majac niektóre sklepy na miejscu cos jest oczywistego i banalnego, dla ludzi z prowncji to jednak duze halo.

Jesli chodzi zaś o krzesełko to polecam nam nam delti. jest bardzo porządnie wykonane, cerata nie jest taka sztuczna gumiasto-plastikowa tylko jakaś milsza, ma wkładkę bawełnianą( niby dla niemowląt, ale nie podwyższa ni nic, tylko się na pewnie milej siedzi). Wszystko jest mięciutkie itp.
Meble dziecięce - Deltim Krzesełko do karmienia
afkors taniej na allegro:
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
choć ja kupowałam na innej aukcji jeszcze po 199zł i wszystkie nie poszły, więc może jeszcze rzucą.
U mnie w mieście krzesełka kosztują od 240-280 i to takie ??? mixy . Nawet nie ma porównania.

reklama
Co do krzesełek to wiem że Zosia dostanie z Chicco
http://www.allegro.pl/item486847428_krzeselko_chicco_polly_2w1_kolor_safarii_wys_12_h.html
strasznie mi się ono podoba:tak::-) i wydaje się być bardzo praktyczne:-)
Co do sklepów Ikea to jest tak, że u nas nie ma w zachodniopomorskim najbliżej mamy do Berlina potem do Poznania, więc jak by mnie coś interesowało z Ikea to bym pojechała jak by nie było tego na allegro, ale Szopek miałam rację na jednej rzeczy by się nie skończyło:laugh2::tak:

Do góry