reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Właśnie zjadłam obiad, który dostałam od teścia. gęś w kapuście... pycha :happy:

kwiateczek czy ty masz taki model
3A01-003-lg.jpg

jeśli ma 4 kółka i do tego 2 stopery to jestem za.. :-)

reklama
.
Ola ale te firmowe naprawde sie niczym nie roznia od tych mniej "firmowych"

Dla mnie jest tylko roznica jesli tak jak np Fisher price krzeselko ma jeszcze zabawki na stoliku zamontowane(kiedys takie widzialam) a tak to nie ma roznicy,Nasze krzeselko juz ma prawie 3 lata i niec mu nie dolega do tej pory.Tez mam 4 kolka bo kiedys takie tylko byly,ale widzialm na allegro ze sa jeszcze z 4 kolkami dostepne.Jednak jest to wygoda. A tak jak te ma wszystko co ma najlepsze krzeselko,wiec nie ma co przeplacac ;-) NOWE krzesełko do karmienia WYPRZEDAŻ! (481810270) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego... Przydatne sa tez dwie tacki .W tanszych krzeselkach nie ma dwoch tacek i innych waznych rzeczy.

A np takiego bym nie kupila bo nie ma poprzecznych lacznikow i bym sie bala ze sie poprostu rozjedzie.....Vanesska do tej pory w biegu wskakuje na krzeselko i jakby bylo takie to nie wiem czy by wytrzymalo....

Krzeselko do karmienia+ wkladka redukcyjnaBabylook (485589572) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Szopek ma racje i ja sie wciagnelam do tego.

Ostatnia edycja:
Olu mam pytanie czy tapicerka w tym krzeselku do karmienia,ktore masz nie jest jakas bardzo plastikowa i dziecko sie nie poci???Pisza, ze obicie ceratowe a na slowo cerata od razu przypominaja mi sie takie grube plastikowe ceraty na stol :confused::confused:

Kurcze juz nie wiem gdzie pisac bo pojawil sie drugi identyczny watek :baffled:

Iwonka ja chyba slepa jestem, nie wiem o jakie poprzeczne laczniki Ci chodzi?

Ostatnia edycja:
MM, na razie się nie poci - teraz mały jest w rajstopkach itd. ale latem jak będzie miał gołe nóżki to na pewno będzie mniej przyjemnie. Faktycznie jest sztuczna (no nie taka jak cerata na stół, ale jednak). Natomiast będzie łatwo ją szybko wyczyścić, nie będzie musiała długo schnąć. Latem może będę mu podkładać pieluszkę tetrową, żeby mu się przyjemniej siedziało, ale chyba nie będzie wielkiego problemu z tym pokryciem.

Iwonka, moje krzesełko jest identyczne jak z jednego z Twoich linków (tam gdzie jest na zdjęciach różowe krzesełko). Też ma podwójną tackę. Hmmmm zobaczę czy można ewentualnie wyjąć z niego te stopery i dokupić dwa kółka bo widzę, że to jednak jest minus tego krzesełka :-(

Kinna- mam takie krzesełko ( delti nam nam) ma trochę grubszą /miększą tapicerkę niż te wszystkie baby mix, baby sun itp.
Tak jak pisała Ola- wszystko to z Chin, z jednej fabryki, różnią się tapicerka, czasami wzorkiem tapicerki a czasami nawet nie. Jedne maja bardziej elegancko wylany plastik - bez zadziorów inne mniej.

MM- materiał jest ceratowy( nie ja cerata w kuchni, raczej powlekany sztucznością materiał, wszystkie krzesełka macane przeze mnie były takie i nie wydawały mi się zbyt miłe do siedzenia " gołym ciałem".

jestem. muszę przejrzeć wszystkie posty.
jednak najpierw muszę przekonać teściową, że krzesełko ze stolikiem nie jest dobrym pomysłem.

Ale cerata musi byc bo inaczej nie dalo by sie utrzymac tego krzeselka w czystosci,no chyba ze by byla tapicerka do prania,ale tak to szybko wycierasz i dziecko dalej w nim siedzi,np po jedzeniu zdejmujemy tacke pierwsza,ewentualnie sprztamy z siedzenia jedzenia a napewno bedzie jak juz beda same jad;y dzieciaki i na driugiej tacce czystej dziecko sie juz moze bawic...
Dlatego dobre sa krzeselka z wkladka...,z dwoma tackami,regulowana wysokosc i reg oparcie i koszyk tez przydatny

Dziewczyny wiecie może gdzie można kupić nosidło Bondolino?
za moment będę musiała rozstać się z nosidłem Baby Bjorn i moimi chustami.

reklama
Do góry