reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Witam mamusie dopiero odnalazlam ten watek, jest EXTRA mozemy byc w zywiole zakupkowym bez wychodzenia z domu :D
vanessa2 sliczne kombinezonki, ja sie zakochalam w tym sztruksowym
L4dY-bIrd bardzo zgrabny wozeczek, moj taki wol szeroki, ze niegdzie sie z nim nie mieszcze :/, ale pocieszam sie, ze przynajmniej mala bedzie miala duzo miejsca

reklama
Sliczne kombinezony kupilyscie.Probowalam znalezc na allegro kombinezon dla Ani, ale jak szukalam wsrod tych na 74 to wiele bylo za malych wiec odechcialo mi sie szukac po przejrzeniu kilkudziesieciu aukcji.

Sliczne kombinezony kupilyscie.Probowalam znalezc na allegro kombinezon dla Ani, ale jak szukalam wsrod tych na 74 to wiele bylo za malych wiec odechcialo mi sie szukac po przejrzeniu kilkudziesieciu aukcji.

Dobrze, ze niektórzy podają wymiary bo sam rozmiar to nic pewnego.
Trudno mi też po fotkach okręślić grubość kombinezonu. Chcę zeby mu było ciepło ale niekoniecznie żeby wygladał jak ludek z reklamy Michelin
images

Widziałam też kombinezon na bank z biedronki ( doskonale pamiętam jak one wyglądały, były charakterystyczne m.in przez kolory i zamiast bucików miały takie sakiewki okrągłe na nóżki). Cena biedronkowa 29.99 w lipcu była wyprz za 9.99 zdaje się, a na allegro licytacja używanego od 28.
Teraz jest sezon, więc można zarobić( i wydać :baffled:).

Mogłam się zacząć rozglądać wcześniej i w ciucholu nie omijać pełnym łukiem wieszaków z kurtkami, ech....:wściekła/y:

Polikwidowali mi ciuchole w miasteczku i ciężko mi tym strasznie :frown:Z takich lepszych został sie jeden tylko. Do nor nie wchodzę, mają tam towar jak z kontenerów PCK, mięty ortalion i inne cuda lat 80.

Ania dostala 2 kombinezony jesienne.Ani jeden ani drugi nie jest odpowiedni.Tzn jeden jest za krotki w tulowiu ale ma dlugie rekawy i nogawki a drugi jest odpowiedniej dlugosci w tulowiu ale za szeroki i za krotkie rekawki i nogawki.Nie rozumiem kto takie extra fasony wymysla.

Ja tez juz zaopatrzyłam sie w zimowe ciuszki:-) To kombinezonik dwuczęsciowy rozm 74 Coccodrillo, kupiłam na allegro za 60 zł, uzywany ale w super stanie!
No i w ciucholku jednoczęsciowy jesienny za 20 zł z Disneya:-)
Butki zimowe, kurtkę i czapy tez juz mamy:-)

Załączniki

• DSCN3030.jpg
    DSCN3030.jpg
    308,4 KB · Wyświetleń: 48
  • DSCN3036.jpg
    DSCN3036.jpg
    348 KB · Wyświetleń: 42
Witajcie kochane :) widzę, że u Was też temat kombinezonów na tapecie, ale co się dziwić, piekną mamy jesień tego lata :(Mój synek na razie "chodzi" ubrany w kombinezonik, któremu nie mogłam się oprzeć, jak jeszcze Mati był w brzuszku ale przed chwileczką właśnie zadzwonił dzwonek do drzwi i listonosz przyniósł mój nowy nabytek - oczywiście z allegro, oczywiście używany, bo naprawdę szkoda byłoby mi wydać w sklepie jakies 140 złotych na nowy...nie to, że żałuję dziecku, ale za taką kasę same wiecie ile może można kupić w ciucheksach :)szlag mnie zaraz trafi...chciałam Wam wkleić zdjątka, ale nie mogę nic zrobić - nadal żadnej edycji :( nie wiem o co chodzi

Anusia,śliczne kombinezonki kupiłaś, ja też kupiłam już drugi kombinezon Cocodrillo, wiem, że są one baardzo ciepłe i materiał jest nieprzemakalny, również na allegro za śmieszne pieniądze bo w sklepie dużo ponad stówkę trzeba wykrzesać:szok:
440167053.jpg

reklama
Do góry