reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
iwonka dziękuję
Panna Migotka strasznie krótkie nóżki ma.
Pal licho jaki to rozmiar, ale wymiary dla porównania:
mam kombinezon 3-6 miesięcy - ma dł . od wszycia kaptura do kroku 38 ( ten dla porównania 40) a nóżki 20 cm ( ten tylko 13) .
Więc proporcje moim zdaniem są dziwne, ale moze to nie przeszkadza, nie wiem...Dominik by się wściekł gdyby miał obniżony krok bo by mu się trudniej fikało.

Ostatnia edycja:
Panna Migotka naprawde strasznie krotkie nozki ten kombinezonik ma, a rozmiarowka do kitu. Tutaj to samo jest, mala ma 4 m-ce a ja jak jej z wysylkowej np ciut wieksze chce wziac to na 2latka biore (to ok 86cm), a tak w normlanych sklepach to na ok 12-18 m-cy, kto to wymyslil w ogole?!
A w ogole to dzieki wam dzis sie zalogowalam na ebayu i 1 raz licytowalam- przegralam :/ hih musze sie wprawic:)

Matko jedyna, w życiu bym się nie zdecydowała na kupno mleka przez internet.... kto wie, czy kobieta nie jest psychiczna i np. czegoś nie dodaje. A zresztą szczerze mówiąc to gdybym miała do wyboru mleko od "mamki" lub modyfikowane to wybrałabym modyfikowane, bo dla mnie karmienie to jest zbyt intymna sprawa, żeby dziecko od innej kobiety piło mleko... ale to tylko mój pogląd of course.

reklama
Do góry