reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Wywaliło mi posta,orzesz ty...
więc w skrócie:
Polka- ekstra kombinezonik
mm- biznesy kręcisz:tak:

Ja dziś w ramach terapii po wizytach w urzędach kupiłam dwa kombinezony.

( korzystam ze zdjęcia znalezionego na allegro) mój kombinezon jest niebieski i zapłaciłam za niego 3 zł z groszami

oraz

który kosztował mnie 5 zł z groszami.

Ten pierwszy jest taki bardziej wiosenno jesienny, a jeansowy super zimówka.

Tak to rozumiem:tak:.

No Szopek widze,ze Ty dzis tez jak ja wydalas kupe kasy na ubrania dla dziecka :-D

Moj rekord cenowy to sweterek dla Ani za 70 groszy :-)

No Szopek widze,ze Ty dzis tez jak ja wydalas kupe kasy na ubrania dla dziecka :-D

Moj rekord cenowy to sweterek dla Ani za 70 groszy :-)

Chociaż często się odkupuję na ciucholu to byłam w przypadku kombinezoników zaskoczona. Bo to i trudniej spotkać i akurat jakieś ładne a nie w ciapki z marszczeniami.

2 tyg. temu kupiłam sobie płaszcz na zimę, 10 zł ale okazyjnie bo facet ( w zastępstwie żony na kasie) zgadywał cenę, nie chciało mu się ważyć , bo musiałby na kalkulatorku potem policzyć:tak:

kolor taki jak na 2 zd

Ostatnia edycja:

miku5022640x480kf4.jpg
miku50265486027ev8.jpg

szopek !!! nie skomentuje tego ..ale ty wiesz co chciałabym napisać :ninja2:

Przesliczny plaszczyk i wyglada jak nowy:) Ach dziewczyny, bizneswoman z was sa. Ja jakos nie moge sie przemoc, zeby na aukcjach kupowac, mam wrazenie, ze przyjdzie mi albo cos innego albo zly rozmiar:/

Przesliczny plaszczyk i wyglada jak nowy:) Ach dziewczyny, bizneswoman z was sa. Ja jakos nie moge sie przemoc, zeby na aukcjach kupowac, mam wrazenie, ze przyjdzie mi albo cos innego albo zly rozmiar:/

:tak:Dlatego wolę ciuchol. W Londynie są super second handy ( jesteś w raju ciucholowym).
Na allegro zamawiam odbitki zdjęć. Kupiłam rolety do okien ( ryzyk fizyk bo ekran monitora przekłamuje kolory).

Nie kupiłabym komórki ani laptopa.
Bielizny też niestety nie ( a są śliczne komplety), bo muszę przymierzyć.

a wiesz, ze ja tu jeszcze ciuchlanda nie widzialam! Ani jednego! Za to w polsce mamy taki super z angileskimi rzeczami, wiekszosc nowe, wiec tam kupuje jak jestem, albo mam kolekcjonuje i zabieram jak przyjezdzam :D a moze jakies namiary masz?:)

reklama
Dzieki szopek:D zupelnie zapomnialam o tych charity shops-ksiazki tam czasem kupuje, ale ciuchy bleee (faktycznie zalezy to pewnie od dzielnicy), ale tam gdzie one pisza to poki co nie moge sie wybrac, bo bym musiala mala z 10razy w metrze cyckiem karmic(taki kawal drogi) hih ale bede to miala na uwadze ;]

Do góry