reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Polka - fajny kombinezonik. Świetny kolor.
vanessa2
- boski ten króliczek. widzę , ze słabość do maskotko-dzidzusiów to nie tylko moja specjalność.

Ja kupiłam ciuszki na zimę jak jeszcze byłam w ciąży. Dominik zapowiadał się jako niewielki bobas, więc kupiłam wg. normalnych rozmiarówek ( 68). I tak mogę sobie tylko popatrzeć na te śliczności.

Dominik nosi rozmiar 74 a kombinezonik chyba powinien być ciut większy. Teraz zakładam mu kombinezon typu owieczka( niby 9-12 ale nieprawda), mordujac sie przy tym niemiłosiernie, bo nie bardzo chce sie zmieścić korpus(kombinezon dla wybitnie dlugonożnego dziecka). To jego ostatnie chwile :-((ciucha rzecz jasna). Od szwgierki dostałam jeden, owszem pasuje, ale niepraktyczny bo bez stópek (po co kombinezony bez stópek dzieciom które nie chodzą?).

Trudno by mi było kupić cos na allegro, jeśli sprzedawca nie poda dokładnych wymiarów. Rozmiarówki biorą z kosmosu- zwłaszcza polscy producenci- jestem nieco zdezorientowana.

Uznałabym , ze mam super wielkie dziecko, ale to jednak nie. Obserwując odpowiedni watek, widzę, ze Dominik jest średniakiem.
dsc0171811585411161731yw1.jpg

Aha, kiedyś co jakiś czas rzucali w Biedronce fajne kombinezoniki, z rękawiczkami, dwoma suwakami. Cena niska, nawet bardzo. Czekam teraz i nic :-(

Ostatnia edycja:
a ja wam pokaże jakie cudo z szopkiem ostatnio udało nam sie upolować :)

ze względu na to że sprzedałam naszego Jaguara Tymek zostal bez wózka w razie jakiegoś nagłego wypadu bez chust i bez leżanki w domu ;)

Szukałam czegos zgrabnego , małego przy skłądaniu .
wózek rozkłada sie na płasko

wzekop9.jpg

reklama
Tak, tak ja pochwale wózek :tak::tak::tak:. Coś w nim jest. Tak.

A teraz prywata- jedyne 60 dolarów i różne opłaty i mój mały szopek miałby piżamkę jak się patrzy:

racoon-brown-gown.jpg

Ale mieć nie będzie:-(.
raccoon.htm

Do góry