reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
No i faktycznie jest w tym wypadku niska cena,bo wozeczek niczego sobie,takie chodza chyba pozywej 1000zl.ale nic nie pisza on foteliku...;-)

no niezły ten wózek ;-)

a ja sprzedaje naszego traxxa ....szkoda mi bardzo bo rewelacyjny jest ..ale juz mnie wkurza że stoi mi na ganku i tylko " patrzy ma mnie " i ewentualnie robi za leżaczek w kuchni jak gotuję :dry:

Więc sprzedaję i kupiłam mniejszy ...który złoże rachu ciachu i nie będzie mi stał i zbierał kurz a na ewentualne wypady zawsze będzie pod ręką :-p

w sumie nie wiem na jakie wypady ..ale " gdyby co " ;-)
Tymek jezdził w wózku na miasto hmm.. raptem 5 razy ..matko kochana dopiero sobie teraz uświadomiłam że wogóle go nie używałam :baffled:

ale za to kupiłam sobie na jesień i zime chuste z najwyższej półki :-)
z wełenką

qrcze ale sie cieszę ;-)

Ostatnia edycja:
Ten wózek to podróba mutsy jakaś.
11.jpg

mutsy_urbanride_spacerowy.jpg
Ciekawe jak się ma to do jakości. Zapewne gorsza ale jak bardzo gorsza? Bałabym się wozić w wózku o takiej ramie , jeśli nie było by to coś trwałego.Nie jakaś podrzędna chińszczyzna.
Inna sprawa to prawa autorskie, w świecie producentów wózków nie istnieją?

Lady, ochustuj się i wklej foto na odpowiednim wątku ,nieś dobrą nowinę w świat niechustowy.

Ostatnia edycja:
A ja na Allegro dorwałam taką czapę (10zł) - oszalałam jak ją zobaczyłam no i jest!
Na fotce moja Niki w zdobycznej czapeczce z uszkami :-)

nikol_3mce 082.jpg

reklama
Do góry