reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
No i faktycznie jest w tym wypadku niska cena,bo wozeczek niczego sobie,takie chodza chyba pozywej 1000zl.ale nic nie pisza on foteliku...;-)

no niezły ten wózek ;-)

a ja sprzedaje naszego traxxa ....szkoda mi bardzo bo rewelacyjny jest ..ale juz mnie wkurza że stoi mi na ganku i tylko " patrzy ma mnie " i ewentualnie robi za leżaczek w kuchni jak gotuję :dry:

Więc sprzedaję i kupiłam mniejszy ...który złoże rachu ciachu i nie będzie mi stał i zbierał kurz a na ewentualne wypady zawsze będzie pod ręką :-p

w sumie nie wiem na jakie wypady ..ale " gdyby co " ;-)
Tymek jezdził w wózku na miasto hmm.. raptem 5 razy ..matko kochana dopiero sobie teraz uświadomiłam że wogóle go nie używałam :baffled:

ale za to kupiłam sobie na jesień i zime chuste z najwyższej półki :-)
z wełenką

qrcze ale sie cieszę ;-)

Ostatnia edycja:
Ten wózek to podróba mutsy jakaś.
11.jpg

mutsy_urbanride_spacerowy.jpg
Ciekawe jak się ma to do jakości. Zapewne gorsza ale jak bardzo gorsza? Bałabym się wozić w wózku o takiej ramie , jeśli nie było by to coś trwałego.Nie jakaś podrzędna chińszczyzna.
Inna sprawa to prawa autorskie, w świecie producentów wózków nie istnieją?

Lady, ochustuj się i wklej foto na odpowiednim wątku ,nieś dobrą nowinę w świat niechustowy.

Ostatnia edycja:
A ja na Allegro dorwałam taką czapę (10zł) - oszalałam jak ją zobaczyłam no i jest!
Na fotce moja Niki w zdobycznej czapeczce z uszkami :-)

nikol_3mce 082.jpg

reklama
Do góry