ja mam odcisk bobasa w takim pudełku to jest kolorowy gips bardzo fajna sprawa ODCISK BOBASA
reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
ja kupiłam taką:
RAMKI Z GLINĄ - JEDYNA TAKA RAMKA NA ALLEGRO !!! (391595208) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
ale niestety nie polecam :-( pierwszy raz wystawiłam na allegro "neutrala" ramki dotarły do mnie ze zbitym szkłem...wysyła listem poleconym szkło bez informacji o ostrożnym przesyłaniu później jeszcze do mnie sprzedawca pisał groźby za to że neutrala wystawiłam... a kometarze możecie przeczytać same
jeszcze nie mogłam odcisnąc nóżek ani rączek... zrobie to może jutro :-)
RAMKI Z GLINĄ - JEDYNA TAKA RAMKA NA ALLEGRO !!! (391595208) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
ale niestety nie polecam :-( pierwszy raz wystawiłam na allegro "neutrala" ramki dotarły do mnie ze zbitym szkłem...wysyła listem poleconym szkło bez informacji o ostrożnym przesyłaniu później jeszcze do mnie sprzedawca pisał groźby za to że neutrala wystawiłam... a kometarze możecie przeczytać same
jeszcze nie mogłam odcisnąc nóżek ani rączek... zrobie to może jutro :-)
mm81
Majowe mamy'08
Ania dostala 2 odciski bobasa i teraz musimy je zrobic.Jeden bedzie z dloni a drugi ze stopki.
A dzis kupilam na allegro pajacyk tygrysek.Z tego pierwszego niestety szybko wyrosla.
ŚLICZNY TYGRYSEK DISNEY R. 80 POLECAM!!! (410268365) - Aukcje internetowe Allegro
A dzis kupilam na allegro pajacyk tygrysek.Z tego pierwszego niestety szybko wyrosla.
ŚLICZNY TYGRYSEK DISNEY R. 80 POLECAM!!! (410268365) - Aukcje internetowe Allegro
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
mozesz mi powiedziec ile ma wysokosci i szerokosci taka ramka ?ja mam odcisk bobasa w takim pudełku to jest kolorowy gips bardzo fajna sprawa ODCISK BOBASA
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
ale tam sai i ramki nie tylko w okraglym pudel;eczku,sa tez i farby i inne bajery dla dzieci,a mi chodzi ile maja wymiary ramki bo chce takie cos kupic tylko ze chcialabym i Vanessce zrobic a nie wiem czy jej noga sie zmiesci w ramceIwonka ten odcisk bobasa to jest gips w okraglym metalowym pudeleczku.Srednica w srodku wynosi 13cm.To metalowe pudelko jest zapakowane w takie kwadratowe z grubego kartonu
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
no wlasnie zeby pozniej nie bylo zazdrosci ze jedno ma a drugie niedziekiiwonka - rozmiar ramki to 10x15cm. dokładnie o tym samym myslałam, żeby odcisnąc też Mieszka "syrke" lub "łapke"
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
bo sa tam ramki tez na jeden odcisk lub na dwa :-) Ja chce ten na dwa a na srodku zdjecie :-)
i tak jak tam napisane dam corkom na 18 te urodziny.
i tak jak tam napisane dam corkom na 18 te urodziny.
reklama
mm81
Majowe mamy'08
Ups ale pierdola ze mnie.Ogladnelam czesciowo tamta strone i myslalam,ze tylko puszki z gipsem maja a ramki przeoczylam.
Iwonka fajny pomysl,zeby dac te odciski coreczkom na 18stki.
Moj maz chce tak zrobic z pierwszymi nagraniami video Ani.
Iwonka fajny pomysl,zeby dac te odciski coreczkom na 18stki.
Moj maz chce tak zrobic z pierwszymi nagraniami video Ani.
Podziel się: