reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
jo-anna-on śliczny, ale ja Wam powiem, że jeżeli chodzi o ciuchy to boję się zamawiać przez allegro, muszę zawsze przymierzyć, bo zazwyczaj co firma to inna rozmiarówka :baffled:

Czy któraś z was kupiła ramkę z glinką na odcisk stópki, i dłoni dziecka?
wiem, ze była już o tym mowa. W rossmanie nie ma .
To jest jakaś spcecjalna glinka? bo oprócz allegro nie mogę nigdzie dostać, zastanawiałam sie wiec czy nie kupić sobie takiej masy papierowej wsklepie i zrobić odcisk. One są dla dzieci na plastykę, wiec nie powinny być toksyczne.

Czy któraś z was kupiła ramkę z glinką na odcisk stópki, i dłoni dziecka?
wiem, ze była już o tym mowa. W rossmanie nie ma .
To jest jakaś spcecjalna glinka? bo oprócz allegro nie mogę nigdzie dostać, zastanawiałam sie wiec czy nie kupić sobie takiej masy papierowej wsklepie i zrobić odcisk. One są dla dzieci na plastykę, wiec nie powinny być toksyczne.

RAMKA Z GLINĄ !! NAJPIEKNIEJSZE RAMKI !! PREZENT (395789837) - Aukcje internetowe Allegro

ja na razie szaleje ciuszkowo...
tylko zwykle wlasnie nie trafiam, bo te rozmiary dzieci nijak sie ajja do siebie...
bluzka 62 jest na niego za duaz, a kaftanik tez 62 za maly :)
ale obecnie kupuje raczej wieksze, wiec po prostu poczekaja na swoja kolej ...

kupilam tez na allegro karuzelke nad łóżeczko
i wózek
i grzechotki

reklama
Szopek ja zamowiłam właśnie tą ramke na zdięciach jest fajna ale powiem ci szczerze ze cięzko zrobic tak zeby wyglądała tak ładnie . A poza tym ta glinka nie jest aż tak miękka ze lekko sie przyciśnie raczke czy nóżke i zrobione . JA musiałam sie troche napracować zeby odcisnąc Zuzi kończyny

Do góry