reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Ola ja nie pisze to Szopek ;)
Ja mam gładziutkie białe i czarne niby sportowe ..nie maja odpinanych ramiaczek ..i kupiłam je za 5 zł na targu :D

i dodam że nie wyglądają jak babcine ;)

reklama
Lady, a ten biustonosz o którym piszesz to jest taki z gładkiego materiału? Czy taki jakby koronkowy? Ja mam Triumpha ale nie wiem jak się nazywa, bo odcięłam metkę; są dwa modele biustonoszy do karmienia tej firmy. Ten mój nie jest rewelacyjny ale na pewno bardziej "finezyjny" od tego gładkiego i nawet jak brzeg wystaje spod bluzki to nie ma obciachu wielkiego.
Ja mam ten bardziej finezyjny w kolorze różowym i jestem z niego zadowolona, bo faktycznie jak wyjdzie coś spod bluzki to nie ma "wstyda". Szukam coś nowego. Macie może jakieś biustonosze z firmy Alles? bo nie wiem, czy warto kupić takowy z tej firmy :confused:

Lady, a ten biustonosz o którym piszesz to jest taki z gładkiego materiału? Czy taki jakby koronkowy? Ja mam Triumpha ale nie wiem jak się nazywa, bo odcięłam metkę; są dwa modele biustonoszy do karmienia tej firmy. Ten mój nie jest rewelacyjny ale na pewno bardziej "finezyjny" od tego gładkiego i nawet jak brzeg wystaje spod bluzki to nie ma obciachu wielkiego.

To jest takie ciacho.
Przymierzałam cała stertę i jedynie ten pasował, wiec myślę pal licho wygląd.Ale teraz mi sie marzy coś ładnego .
No i ja żałuje, ze metki nie odcięłam :wściekła/y:

Aaa, przepraszam Szopek, faktycznie to Ty pisałaś a nie Lady :sorry2:
To ja mam ten drugi model Triumpha, który ma też Jo-anna-on. I mam jeszcze jakiś kupiony w Świecie Dziecka, ale wcale mnie on nie zachwyca...

Ja myślę o takim:

Ciekawa jestem jak się sprawdza. Ewentualnie jeszcze taki jak Ty masz Madamagda tylko ten w kwiatki. Białe mi się przejadły, potrzebuję koloru :tak:

reklama
Do góry