reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Szymon też często leży na macie i mam wtedy czas dla siebie, bo interesują go zwierzątka i wielka zerwona marchewka :-D

Właśnie zamontowałam na łóżeczku karuzelkę z fisher price... cudeńko, a najważ niejsze, że ma PILOTA i będę mogła ją wł. i wył. bez przeszkadzania małemu, może będzie łatwiej usypiał??? oby!! :-D:-D

Też mam tą karuzelę, jestem baaaardzo zadowolona, bo Ami jak się rozbudzi to szuka nas i jakbym się pokazała to byłby koniec ze spaniem, a tak włączam przez pilota i jest cisza ;-):tak::-)

Dzięki dziewczynki, to w takim razie kupię, widziałam fajną fisher price, chyba zdecyduję się właśnie na nią :tak:
PIEKNA MATA EDUKACYJNA 3W1 FISHER PRICE H8096 (380472108) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiliśmy właśnie tą, a raczej Amelkce sprezentowała ją teściowa :szok:, no ale fakt była akurat z R w sklepie, gdzie on chciał kupić, ale pokazała gest i zapłaciła, ciekawe czy do końca życia będzie wnuczce wypominać, że matę dostała od niej :eek: a co do maty, jest super jestem bardzo zadowolona, Ami chyba też

Mam pytanie do mam z dużym biustem ( duży czyli w chwili obecnej E lub F ) o stanik do karmienia. Chciałabym kupić coś w czym nie wyglądałbym jak stary babol, możliwie nie biały. Allegro usiane stanikami do karmienia- ale chodzi mi o coś sprawdzonego. Pod względem praktyczności zadowolona jestem ze swoich ale chciałabym coś , żeby nie było obciachu jak mi sie wysunie spod bluzki lekko no i żeby mi wkładki laktacyjne nie prześwitywały:eek:. Mam np. TRIUMPH Mamabel który jest owszem praktyczny, ale sprowadza moje piersi do poziomu tylko i wyłącznie baniek na mleko i w dodatku kupiłam go białym a mam w różu bo mi metka zafarbowała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. O innych typu chińska taniocha nie wspomnę - widocznie Chinki mają piersi pod pachami.

Mam pytanie do mam z dużym biustem ( duży czyli w chwili obecnej E lub F ) o stanik do karmienia. Chciałabym kupić coś w czym nie wyglądałbym jak stary babol, możliwie nie biały. Allegro usiane stanikami do karmienia- ale chodzi mi o coś sprawdzonego. Pod względem praktyczności zadowolona jestem ze swoich ale chciałabym coś , żeby nie było obciachu jak mi sie wysunie spod bluzki lekko no i żeby mi wkładki laktacyjne nie prześwitywały:eek:. Mam np. TRIUMPH Mamabel który jest owszem praktyczny, ale sprowadza moje piersi do poziomu tylko i wyłącznie baniek na mleko i w dodatku kupiłam go białym a mam w różu bo mi metka zafarbowała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. O innych typu chińska taniocha nie wspomnę - widocznie Chinki mają piersi pod pachami.

Ania nie ma takowych ..czy ty nie wiesz że kobieta karmiąca musi sie ubierać w bielizne jak stara babcia :confused::eek:;-):-D:-D

..albo nie ubierać bielizny wogóle :sorry::-p:-D

Wiecie co, a ja się zastanawiałam nad takim sportowym ze skrzyżowanymi ramiączkami z tyłu, bo mi plecy napieprzają pod ciężarem mleczarni, ale nie mogę nigdzie dostać, ja z Triumpha jestem zadowolona i metka nie zafarbowała a prałam na 90 stopni :confused: ale fakt za piękny to on nie jest

reklama
Lady, a ten biustonosz o którym piszesz to jest taki z gładkiego materiału? Czy taki jakby koronkowy? Ja mam Triumpha ale nie wiem jak się nazywa, bo odcięłam metkę; są dwa modele biustonoszy do karmienia tej firmy. Ten mój nie jest rewelacyjny ale na pewno bardziej "finezyjny" od tego gładkiego i nawet jak brzeg wystaje spod bluzki to nie ma obciachu wielkiego.

Do góry