reklama
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Szymon też często leży na macie i mam wtedy czas dla siebie, bo interesują go zwierzątka i wielka zerwona marchewka
Właśnie zamontowałam na łóżeczku karuzelkę z fisher price... cudeńko, a najważ niejsze, że ma PILOTA i będę mogła ją wł. i wył. bez przeszkadzania małemu, może będzie łatwiej usypiał??? oby!!
Właśnie zamontowałam na łóżeczku karuzelkę z fisher price... cudeńko, a najważ niejsze, że ma PILOTA i będę mogła ją wł. i wył. bez przeszkadzania małemu, może będzie łatwiej usypiał??? oby!!
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Też mam tą karuzelę, jestem baaaardzo zadowolona, bo Ami jak się rozbudzi to szuka nas i jakbym się pokazała to byłby koniec ze spaniem, a tak włączam przez pilota i jest cisza ;-):-)
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
My jednak kupiliśmy taką mate :
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA OCEAN WONDERS (391995669) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
tylko w "Akpolu" cena była 172zl i od razu a nie na poczte czekac...
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA OCEAN WONDERS (391995669) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
tylko w "Akpolu" cena była 172zl i od razu a nie na poczte czekac...
zobaczcie co znalazłam dla Naszych pociech :-). Chcę kupić te buciki swarovskiego małej na chrzciny, żeby miała pamiątkę od rodziców i jakiś grawer walne na podeszwach:-). Dla mnie są CUDNE:-)
Chrzciny BUCIKI SWAROVSKI figurka prezent !!! (389781422) - Aukcje internetowe Allegro
Chrzciny BUCIKI SWAROVSKI figurka prezent !!! (389781422) - Aukcje internetowe Allegro
Dotkass
Dzięki dziewczynki, to w takim razie kupię, widziałam fajną fisher price, chyba zdecyduję się właśnie na nią
PIEKNA MATA EDUKACYJNA 3W1 FISHER PRICE H8096 (380472108) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiliśmy właśnie tą, a raczej Amelkce sprezentowała ją teściowa , no ale fakt była akurat z R w sklepie, gdzie on chciał kupić, ale pokazała gest i zapłaciła, ciekawe czy do końca życia będzie wnuczce wypominać, że matę dostała od niej a co do maty, jest super jestem bardzo zadowolona, Ami chyba też
szopek
Mama Kniazia Burubara
Mam pytanie do mam z dużym biustem ( duży czyli w chwili obecnej E lub F ) o stanik do karmienia. Chciałabym kupić coś w czym nie wyglądałbym jak stary babol, możliwie nie biały. Allegro usiane stanikami do karmienia- ale chodzi mi o coś sprawdzonego. Pod względem praktyczności zadowolona jestem ze swoich ale chciałabym coś , żeby nie było obciachu jak mi sie wysunie spod bluzki lekko no i żeby mi wkładki laktacyjne nie prześwitywały. Mam np. TRIUMPH Mamabel który jest owszem praktyczny, ale sprowadza moje piersi do poziomu tylko i wyłącznie baniek na mleko i w dodatku kupiłam go białym a mam w różu bo mi metka zafarbowała. O innych typu chińska taniocha nie wspomnę - widocznie Chinki mają piersi pod pachami.
L4dY-bIrd
doula
Mam pytanie do mam z dużym biustem ( duży czyli w chwili obecnej E lub F ) o stanik do karmienia. Chciałabym kupić coś w czym nie wyglądałbym jak stary babol, możliwie nie biały. Allegro usiane stanikami do karmienia- ale chodzi mi o coś sprawdzonego. Pod względem praktyczności zadowolona jestem ze swoich ale chciałabym coś , żeby nie było obciachu jak mi sie wysunie spod bluzki lekko no i żeby mi wkładki laktacyjne nie prześwitywały. Mam np. TRIUMPH Mamabel który jest owszem praktyczny, ale sprowadza moje piersi do poziomu tylko i wyłącznie baniek na mleko i w dodatku kupiłam go białym a mam w różu bo mi metka zafarbowała. O innych typu chińska taniocha nie wspomnę - widocznie Chinki mają piersi pod pachami.
Ania nie ma takowych ..czy ty nie wiesz że kobieta karmiąca musi sie ubierać w bielizne jak stara babcia ;-)
..albo nie ubierać bielizny wogóle
Dotkass
Wiecie co, a ja się zastanawiałam nad takim sportowym ze skrzyżowanymi ramiączkami z tyłu, bo mi plecy napieprzają pod ciężarem mleczarni, ale nie mogę nigdzie dostać, ja z Triumpha jestem zadowolona i metka nie zafarbowała a prałam na 90 stopni ale fakt za piękny to on nie jest
reklama
Lady, a ten biustonosz o którym piszesz to jest taki z gładkiego materiału? Czy taki jakby koronkowy? Ja mam Triumpha ale nie wiem jak się nazywa, bo odcięłam metkę; są dwa modele biustonoszy do karmienia tej firmy. Ten mój nie jest rewelacyjny ale na pewno bardziej "finezyjny" od tego gładkiego i nawet jak brzeg wystaje spod bluzki to nie ma obciachu wielkiego.
Podziel się: