reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Ja mam zamiar, ale nie wiem czy akurat to, ostatnio w ROSSMANie widziałam trochę większe i wydawało się porządniejsze, bo te ramki takie trochę "słabo" wyglądają :baffled:, wydają się bardzo delikatne, a jak robić coś takiego to przydałoby się na dłuuuuuuuuuugie lata :tak:;-)

Dotkass moi znajomi kupili ranke w Ikei ale sklada sie z 1 czesci na dole miejsce na odcisk a u góry na zdjęcie. ale mowisz w rossmanie, musze tam sie udac!

Chciałam kupić matę edukacyjną, ale nie wiem czy jest sens kupować ją teraz...mam pytanie w związku z tym, od kiedy dzieci mogą "korzystać" z takiej maty? Nasz Ami już się interesuje karuzelą w łóżeczku, ale nie wiem czy na matę jeszcze nie za wcześnie, wiecie coś na ten temat?

Ja juz klade Anie na macie.Czasem na brzuszku lezy a czasem na plecach.Interesuje sie juz zwierzatkami z maty.

reklama
Do góry