reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

szopek
, pościel jest ekstra, kolorki śliczne, jakośc bardzo dobra. Właśnie dzisiaj odkryłam, że ten sprzedawca ma również zestawy: poszewka na poduszke plus koldre:-). Polecam

to sie skuszę- ja właśnie sprawdziłam, ze on ma też te poszewki i sie rzucę na pełen komplet.:-) ochraniacz, prześcieradło + poszwy.

reklama
Już mam dziś dobry humorek:
mężuś wraca z delegacji i dzidziusia obkupiłam, najpierw w ciuchołku i teraz na aukcji :-):-):-)

moje cudeńka
ciuszkiwszafierj8.jpg
ciuszkiwszafie2yi0.jpg
pierwszebucikijv2.jpg
skarpetkiwe8.jpg
sukieneczkatt7.jpg
ubranka6pn0.jpg
ubranka5sn8.jpg
ubranka4ee8.jpg
ubranka1ry8.jpg
ubranka7mc0.jpg

cfcgirl - śliczna kolekcja :-) na początek chyba masz już wszystko :tak::tak:

a Ja też się pochwalę co dzisiaj Nasz Patryczek dostał od przyszłej chrzestnej matki ;-):-)

2piochyibodziakcq9.jpg

okrycie3funkcyjnein0.jpg
3funkcjenm3.jpg

a to od babci
ltepioszkidn1.jpg
czepeczkasz8.jpg

reklama
Polka
do mnie też już doszła, jest śliczna. Ja wziełam komplet z misiem i komplet z owieczkami. Pan natomiast zapomniał dołożyć rożka, ale jak tylko sie upomniłam on przepraszał za pomyłkę i dostałam na następny dzień, nie wiem jak to zrobił:-):-):-)

Do góry