reklama
M
madamagda
Gość
Niop naprawdę udane zakupy. Ja nie kupuję ikrycia kąpielowego, siostra kupiła szlafroczek, a ja duży mięciutki ręcznik, narazie to mi wystarczy.
Już pokazywłam na wątku głównym co mama zamówiła dla mojej niuni
SUKIENECZKA i SWETEREK 74 (sweterki MAŁGOSIA) (312571052) - Aukcje internetowe Allegro
chyba na chrzest będzie ok.:-):-)
Już pokazywłam na wątku głównym co mama zamówiła dla mojej niuni
SUKIENECZKA i SWETEREK 74 (sweterki MAŁGOSIA) (312571052) - Aukcje internetowe Allegro
chyba na chrzest będzie ok.:-):-)
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
A ja dalej "szaleję" na allegro. Dla Maluszka kupiłam pajacyk
PAJAC!!! (314863793) - Aukcje internetowe Allegro

a dla mamusi na poprawę humoru, w związku z nienajlepszą atmosferą domową kupiłam spodnie super bojowki ciążowe (318271802) - Aukcje internetowe Allegro
na humory najlepsze są zakupki

Już mi nawet mój mąż dziś nie zepsuje nastroju... mam nadzieję
PAJAC!!! (314863793) - Aukcje internetowe Allegro

a dla mamusi na poprawę humoru, w związku z nienajlepszą atmosferą domową kupiłam spodnie super bojowki ciążowe (318271802) - Aukcje internetowe Allegro
na humory najlepsze są zakupki

Już mi nawet mój mąż dziś nie zepsuje nastroju... mam nadzieję
mm81
Majowe mamy'08
Pola ale Ty rozrzutna jestes ;-);-)
Ja od dluzszego czasu poluje na pajacyka tygryska na allegro ale mam pecha.Jednego wygralam ale sie okazalo,ze sprzedajaca zamiescila zdjecia, ktore w necie znalazla a w rzeczywistosci sprzedawala inny

Ja od dluzszego czasu poluje na pajacyka tygryska na allegro ale mam pecha.Jednego wygralam ale sie okazalo,ze sprzedajaca zamiescila zdjecia, ktore w necie znalazla a w rzeczywistosci sprzedawala inny

pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Od rana mam beznadziejny humor... te hormony mnie wykończą ;-). Najchetniej pojechałabym na jakieś zakupki, ale brzuch mnie od wczoraj boli, to wole odpoczywać w domku... na szczęście jest ALLEGRO :-):-):-)
dzisiaj, na poprawę humorku kupiłam kilka ciuszków
zestaw pajaców (316994123) - Aukcje internetowe Allegro
Super bodziaki (316998131) - Aukcje internetowe Allegro
Dwa pajacyki (317003414) - Aukcje internetowe Allegro
za całość (razem z przesyłką) 35 zł :-):-):-).
Mój mąż się śmieje, że kupuję wszystko bardziej tak dla chłopca. Ale jak będzie dziewczynka, to w niebieskim tez może "śmigać" i tylko dokupię jakieś sukienusie i sweterki różowe, albo pozamawiam w prezencie od znajomych, jak przyjdą dzidzię oglądać

dzisiaj, na poprawę humorku kupiłam kilka ciuszków
zestaw pajaców (316994123) - Aukcje internetowe Allegro
Super bodziaki (316998131) - Aukcje internetowe Allegro
Dwa pajacyki (317003414) - Aukcje internetowe Allegro
za całość (razem z przesyłką) 35 zł :-):-):-).
Mój mąż się śmieje, że kupuję wszystko bardziej tak dla chłopca. Ale jak będzie dziewczynka, to w niebieskim tez może "śmigać" i tylko dokupię jakieś sukienusie i sweterki różowe, albo pozamawiam w prezencie od znajomych, jak przyjdą dzidzię oglądać

reklama
Podziel się: