reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
wiesz ja go kupiłam w niemczech dałam 9.90euro :tak:a ta sukienka kitty u nas kosztuje 50 zł a ja tam dałam 5euro ,kupilam jeszcze wiele rzeczy naprawde to sa nie samowite różnice w cenach :no:szkoda że byłam tam tylko chwile :sorry2:

Moja koleżanka stosowała pas poporodowy, i ćwiczyła też oczywiście, ale mówi że ten pas jej dużo dawał.
Ja sobie też taki kupię, choćby po to żeby się nie czuć jak worek ziemniaków wychodząc z domu ;-);-) Ćwiczyć też zamierzam rzecz jasna

Sliczny ten pajac z kubusiem i ta sukieneczka z body tez ladna :)

Pasu nie uzywalam.....i nie cwiczylam...choc sobie przyrzekalam ze bede to niestety brak czasu czy dobrych checi....Najlepiej bym chciala sie wyrwac z domu ze dwa razy w tygo na jakies cwiczenia fitness ,silowni.TRak oderwac sie od dzieci meza tylko isc na ploty...no ale to tez ,arzenie pewnie scietej glowy.
Na brzuchu mam kawal tluszczu......teraz pewnie bedzie jeszcze wiekszy.Moze i ja taki pas sobie fundne

Iwonka, ja tez mam ambitny pan, ze po pologu, jak juz bedzie mozna, to zaczne cwiczyc - np. dwa razy w tygodniu basen... i juz staram sie nastawiac mojega Meza, ze bedzie w tym czasie sam siedzial z dzidzia... o wyjsciach ze znajomymi tez juz mowilam... narazie oporu nie stawia i sie zgadza, ale zobaczymy jak bedzie potem. Mysle, ze sie uda, bo ja jak sie zapre, to zawsze na swoim postawie...:-D

reklama
Ale powiem ci szczerze ze jak juz urodzilam Vanesske to naprawde ciezko mi bylo isc i zostawic dziecko choc na chwile.....tak mnie serce bolalao za ta mala kruszynka ze nie moglam.Jak poszalm do fryzjera to co 10 min dzwonilam do meza czy wszystko ok? A jak juz ma zadzwonil ze mala placze i wogole to ja z mokrymi wlosami ucieklam od fryzjera zima i polecialam do domu:szok::-D:-D:-D:-D:-D

Do góry