reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Ja też mam z tym duży problem żeby się powstrzymac od kupowania. A moja mama to najbardziej. Jak tylko przychodzi z pacy to odrazu na komputer i allegro az do wieczora . Juz nawet mój mężuś sie z niej śmieje ze jest allegroholiczka jak w ciągu tygodnia nic nie kupi to ją poprostu nosi :-). We wtorek kupiła spodenki
Super ogrodniczki dla laleczki H&M (317041202) - Aukcje internetowe Allegro

Szalone jesteście, dobrze że ja nie mam konta z możliwością płacenia przez neta, bo bym chyba się wyzerowała totalnie z kasy. Ha ha ha a i tak mam ciągle zero, bo co do sklepu jakiegoś idę to kupuje coś maluszkowi:-)

Ja też zawsze z czymś wychodze . Juz wiekszość rzeczy kupiłam wiec teraz kupuje małe żeczy takie jak skarpeteczki albo czapeczki :-) .Dobry sposów na wydanie mało pieniędzy

Aurelia "najgorszą" rzeczą, jaką zrobiłam to było otworzenie sobie konta na ALLEGRO i założenie sobie internetowej obsługi konta bankowego ;-);-);-), bo od tamtej pory, ciągle czegoś szukam na allegro.
Ale masz rację kasa ucieka też w zwykłych sklepach. Przecież jak już pojade na zakupy, to jak mogłabym nie kupić czegos dla Dzidzi??? :confused::confused::confused:

reklama
a ja kupilam dzis dwie czapeczki w realu bawelniane rozmiar 56 jedna zielona druga niebieska sliczne sa i za 5 zl dwie sztuki:-):-)

Do góry