reklama
Ja też mam z tym duży problem żeby się powstrzymac od kupowania. A moja mama to najbardziej. Jak tylko przychodzi z pacy to odrazu na komputer i allegro az do wieczora . Juz nawet mój mężuś sie z niej śmieje ze jest allegroholiczka jak w ciągu tygodnia nic nie kupi to ją poprostu nosi :-). We wtorek kupiła spodenki
Super ogrodniczki dla laleczki H&M (317041202) - Aukcje internetowe Allegro
Super ogrodniczki dla laleczki H&M (317041202) - Aukcje internetowe Allegro
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Aurelia "najgorszą" rzeczą, jaką zrobiłam to było otworzenie sobie konta na ALLEGRO i założenie sobie internetowej obsługi konta bankowego ;-);-);-), bo od tamtej pory, ciągle czegoś szukam na allegro.
Ale masz rację kasa ucieka też w zwykłych sklepach. Przecież jak już pojade na zakupy, to jak mogłabym nie kupić czegos dla Dzidzi???
Ale masz rację kasa ucieka też w zwykłych sklepach. Przecież jak już pojade na zakupy, to jak mogłabym nie kupić czegos dla Dzidzi???
jo-anna-on
Pindory i godody
Kupiłam sobie Biustonosz Mamabel Pretty N - Mamabel Pret : Triumph International - kolor różowy
oraz zamówiłam KOSZULA NA CIĄŻĘ I DO KARMIENIA S /MODEL 2008/ (324381053) - Aukcje internetowe Allegro .
oraz zamówiłam KOSZULA NA CIĄŻĘ I DO KARMIENIA S /MODEL 2008/ (324381053) - Aukcje internetowe Allegro .
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
a ja kupilam dzis dwie czapeczki w realu bawelniane rozmiar 56 jedna zielona druga niebieska sliczne sa i za 5 zl dwie sztuki:-):-)
Podziel się: