Iwonka- ja zaczęłam odwrotnie, od zestawu tematycznego a potem będę okupowała normalne klocki. Zdecydowałam się na podróby bo nie mam za dużo kasy. Potem mam w planach dokupować lego używki z allegro, ale teraz to szał świąteczny, więc się wstrzymuję.
Na pierwszy ogień pójdzie
lego farma oraz zwykłe elementy konstrukcyjne.
Nieźle z tymi puzzlami. Mój ułoży 6 elementowe i to wielce znudzony, na odpierdziel.
Klocków takich z historyjką wcale nie ruszy.
Bardzo lubi karty Piotruś, ale oczywiście gramy jeszcze po swojemu.
Keyko- patrzę na lalki , są z tej samej serii i mózg matki chłopca mówi mi dwie prawie takie same
a potem iskierka logiki, ze Miku dostanie przecież:
KINSMART VOLKSWAGEN TOUAREG model METALOWY c.ziel. (1338545568) - Aukcje internetowe Allegro
TOYOTA CAMRY MODEL WELLY 1:34 somap (1327211192) - Aukcje internetowe Allegro
POLONEZ CARO FSO DAEWOO MODEL WELLY 1:34 somap (1340055644) - Aukcje internetowe Allegro
BMW 645Ci MODEL WELLY 1:34 somap (1316400997) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze parę
To w pewien sposób też takie same
.
Oddziewczęciłam się przy tym moim synaszku.
Lalki bardzo ładne.
Samochody mam z " zajęcia mienia". Kupujesz Miku zabawkę bo 2 tygodnie jęczy za " fuagenem" ( volkswagen) a on 50 metrów od sklepu wrzuca go do kałuży, w złości bo nie idziecie w ta stronę co on chce. Zabierasz samochód i koniec.
Patrzysz za lodówką parking samochodów( ułożone w rządku). Zerkasz jeden dzień, nie ruszone, 2 dzień- nie ruszone, 3 dzień- afkors nie ruszone.4 dzień, rekwirujesz porzucone mienie. Jak Młody się reflektuje, ze ma za mało samochodów to oddajesz mu jeden i jest szczęśliwy.
Będę mu dawać jedne i te same samochody do osiemnastki;-).
Na Mikołaja/Gwiazdkę została mi do kupienia tylko ciężarówka.
Będzie straż pożarna i wyżej wymienione auta. Ciastolina i pluszowa świnka.
Jeszcze może kupię książeczkę taką z naklejkami dla 3 latków.