reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

iwonka, no co ty, nie mowilam tego w tym sensie, ze zabierasz jej dziecinstwo ;-) raczej pelna podziwu jestem.
ale fakt, ze u nas dopiero sie pojawil temat liter i cyfr, odkad Fiol sie zaczal tym interesowac w przedszkolu.

robilismy dzis listy do mikolaja.. i Maksiu zabil mnie tekstem: "od mikolaja to ja bym chcial byc znowu w brzuszku mamy". padlam i ciezko mi sie podniesc. ;-)

reklama
a czuje sie dobrze, dzieki ;-) troche sie filmowalam, ze to nie corcia, ale.. juz sie pogodzilam, ze bede jedyna kobieta w tym meskim towarzystwie :-) i ogolnie wszystko gra.

Klocki ZOO i straz pożarna odebrana. Klocki ZOO bardzo soczyste kolorowe kolory:tak:Duże pudło:tak:
Straż pożarna kolory jak na zdjeciu,czerwone jak na czerwony przystało.bardzo fajny zestaw i duzy sie wydaje:tak::tak:.Są dwie te płytki do budowania na nich no i cos czego nie wyczytałem wczesniej, nie dość że swiecą swiatełka na czerwono migajac ,wydaje dzwieki syreny i jeszcze sam ten wóz strażacki jezdzi:tak:nawet ten samochodzik jest duzy, a myślałam że dużo mniejszy:sorry2:

Chciałam zapytac czy ,macie taki kalkulator fisher price :confused: co prawda jest od 3 lat ale to przeciez juz zaraz,a nauczy dziecko liczenia:tak:Ja kiedys kupiłam Vanessce ale moja Klaudia juz coraz lepiej sobie z nim radzi,:tak::tak::tak: i nawet gra w jedna gre i zbiera spadajace jabłka.Liczy ui wpisuje odpowiedzi

Ostatnia edycja:
szopek, super ta ciezarowa :szok: nie widzialam takich duzych :-) i przekonuje mnie informacja, ze ma udzwig 150kg.
nie wiem, czy jest najwieksza, nie mam wadera nic, ale na allegro i w swieta cuda sie zdarzaja ;-) my sami mamy wiekszosc zabawek w duzo wyzszych cenach na hurtowni, na allegro jednak jest ogromna konkurencja i jak sie zarabia 10zl na sztuce to juz jest niezle. dla sklepow normalnych minimalna marza to 30% - zwykle co najmniej 40%. naprawde :-)

Dzięki dziewczyny za odzew.
Iwonka wielkie, wielkie za linka:-).

Dałam Miku swoja gierkę " jajeczka" podoba mu się, dźwięk ( to pikanie) ale złapać jajka to tak średnio łapie. Moze wyświetlacz ma za mały kontrast.

Teraz jak zobaczyłam po ile chodzą to chyba mu zabiorę jak uśnie, bo to jakaś lokata kapitału.:-p

W każdym bądź razie nie prezentuje w tej dziedzinie poziomu Klaudiowego.

reklama
W każdym bądź razie nie prezentuje w tej dziedzinie poziomu Klaudiowego.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A jajeczka uwielbiałam :tak::tak::tak: że też Ci sie uchowała ta gra:tak:

Oj moja Klaudia to juz nawet nie chce pisac i zachwalac:zawstydzona/y:,ale już nie tylko w minimini gra,w necie(sama wybiera inne gry z zakładek zapisanych kiedys dla Vanesski) , wyscigi samochodowe na telefonie tatusia tez opanowała:-D :sorry2: dobrze jednak ze zamowiłam im te konsole :tak::tak::tak: ;-)

Do góry