reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

iwonka, no co ty, nie mowilam tego w tym sensie, ze zabierasz jej dziecinstwo ;-) raczej pelna podziwu jestem.
ale fakt, ze u nas dopiero sie pojawil temat liter i cyfr, odkad Fiol sie zaczal tym interesowac w przedszkolu.

robilismy dzis listy do mikolaja.. i Maksiu zabil mnie tekstem: "od mikolaja to ja bym chcial byc znowu w brzuszku mamy". padlam i ciezko mi sie podniesc. ;-)

reklama
a czuje sie dobrze, dzieki ;-) troche sie filmowalam, ze to nie corcia, ale.. juz sie pogodzilam, ze bede jedyna kobieta w tym meskim towarzystwie :-) i ogolnie wszystko gra.

Klocki ZOO i straz pożarna odebrana. Klocki ZOO bardzo soczyste kolorowe kolory:tak:Duże pudło:tak:
Straż pożarna kolory jak na zdjeciu,czerwone jak na czerwony przystało.bardzo fajny zestaw i duzy sie wydaje:tak::tak:.Są dwie te płytki do budowania na nich no i cos czego nie wyczytałem wczesniej, nie dość że swiecą swiatełka na czerwono migajac ,wydaje dzwieki syreny i jeszcze sam ten wóz strażacki jezdzi:tak:nawet ten samochodzik jest duzy, a myślałam że dużo mniejszy:sorry2:

Chciałam zapytac czy ,macie taki kalkulator fisher price :confused: co prawda jest od 3 lat ale to przeciez juz zaraz,a nauczy dziecko liczenia:tak:Ja kiedys kupiłam Vanessce ale moja Klaudia juz coraz lepiej sobie z nim radzi,:tak::tak::tak: i nawet gra w jedna gre i zbiera spadajace jabłka.Liczy ui wpisuje odpowiedzi

Ostatnia edycja:
szopek, super ta ciezarowa :szok: nie widzialam takich duzych :-) i przekonuje mnie informacja, ze ma udzwig 150kg.
nie wiem, czy jest najwieksza, nie mam wadera nic, ale na allegro i w swieta cuda sie zdarzaja ;-) my sami mamy wiekszosc zabawek w duzo wyzszych cenach na hurtowni, na allegro jednak jest ogromna konkurencja i jak sie zarabia 10zl na sztuce to juz jest niezle. dla sklepow normalnych minimalna marza to 30% - zwykle co najmniej 40%. naprawde :-)

Dzięki dziewczyny za odzew.
Iwonka wielkie, wielkie za linka:-).

Dałam Miku swoja gierkę " jajeczka" podoba mu się, dźwięk ( to pikanie) ale złapać jajka to tak średnio łapie. Moze wyświetlacz ma za mały kontrast.

Teraz jak zobaczyłam po ile chodzą to chyba mu zabiorę jak uśnie, bo to jakaś lokata kapitału.:-p

W każdym bądź razie nie prezentuje w tej dziedzinie poziomu Klaudiowego.

reklama
W każdym bądź razie nie prezentuje w tej dziedzinie poziomu Klaudiowego.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A jajeczka uwielbiałam :tak::tak::tak: że też Ci sie uchowała ta gra:tak:

Oj moja Klaudia to juz nawet nie chce pisac i zachwalac:zawstydzona/y:,ale już nie tylko w minimini gra,w necie(sama wybiera inne gry z zakładek zapisanych kiedys dla Vanesski) , wyscigi samochodowe na telefonie tatusia tez opanowała:-D :sorry2: dobrze jednak ze zamowiłam im te konsole :tak::tak::tak: ;-)

Do góry