reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Wklejam zdjęcia z komórki. Zrobiło się trochę małe przejście między łóżkiem a półką. Łóżko weszło na styk żeby zamknąć drzwi.

Załączniki

• DSC01154.jpg
    DSC01154.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC01155.jpg
    DSC01155.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Ja mam około 20sztuk talerzy płaskich,głebokich,deserowych,miseczek,kubeczkow,takich z podziałka na 3 dania ,albo na jajka na miekko;-) Wiekszośc jest kupiona z gazetek od Kubusia puchatka,a teraz nie dawno dwa razy kupowalam kubek w markecie jakis tam tez z kubusiem i ksiezniczakmi drugi a oba raz tylko upadły na podłoge i popękały.Proponuje zrobic próbe z markecie przed zakupem i niechcący upuscic produkt na podłoge,jak nie peknie czy sie nie uszczerbi to jest ok.:-p:-p:-p

Market? Kobieto nam Biedronkę na czas remontu zamknęli , to teraz już w mieście pogrom, armagedon i olej słonecznikowy za 6 złotych:szok:
Marketów u nas niet. Kerfur ekspres to przecież taki kwyt maketingowy, żeby wieś sie zleciała na zagramaniczna markę -w środku lipa.

Kubusia Miku ma w dalekim poważaniu, coś tam Tygryska przykojrza bo ma dużo bodziaków w nim.

W zwykłym sklepie dziecięcym nic nie upuszczę bo zrobią mi zdjęcie i podpiszą " tej pani nie obsługujemy."

Wklejam zdjęcia z komórki. Zrobiło się trochę małe przejście między łóżkiem a półką. Łóżko weszło na styk żeby zamknąć drzwi.

Spytam P. ale deski nam nie zostały raczej . My szuflady mieliśmy folią okutane po prostu. Kurier tego nie przynosił , tylko ktos z ich firmy dostarczył.

No, pościel " moja" Ikeowa.:tak:Super to wygląda.
Szuflady wyglądają na jaśniejsze czy to wina zdjęcia?
Sama szuflady są mocne - Miku często w nich przesiaduje.

Migotka łożko super. :-) Pewnie szuflady mniej razy lakierowane.
Szopek u mnie w sklepie zwykłym olej slonecznikowy ostatnio płaciłam 7,80:szok::szok::szok::wściekła/y: bo na gwałt potrzebowałam i musiałam kupic:baffled:

Szopek jak tak raczej o zakupach dla Kondzia nie mysle:sorry:kupilam mu talerzyk bo swojej miseczki nie trawi,nie dziwie sie bo wie ze jest w niej kaszka:sorry:dlatego mamy talerzyki:tak:lubi z nich jesc tylko problem ze nie ma czasu usiasc:angry:i tak usiedzi minute reszta z krzykiem.babke z lidla za to zje cala i sie nie ruszy:sorry:wola tylko" mimi tu pacek":-D czyt.daj placek na talerzyk:-)

Migotka fajne lozko:tak:juz pisalam wczesniej ze mi sie podoba i drugia raz to bym je kupila:tak:po 2.jest dluzsze nie nasze czyli na dluzej starczy:tak:

Iwonka to ja kupuje tu taniej:szok::szok:dzis kupilam 2 oleje za 2 funty.normalna za jeden jest 1.20 bodajze:sorry:

Ostatnia edycja:
Szopku, tak, szuflady są trochę jaśniejsze.

U nas są tego samego koloru- aż sprawdziłam. Moze napisz do nich, może coś wskurasz :confused: nowe albo ci zwrócą ze 2 dychy. Zawsze coś. nawet jak Ci to nie przeszkadza, to co Ci szkodzi.

Iwonka- no ja ze 6 zł to się nabiegałam, bo wszędzie był droższy. Oszczędziłam pewnie max 2 złote a ile kalorii straciłam.

Kwiateczek- ja przykładam dużą wagę do estetyki wszystkich rzeczy. Żeby były ładne albo chociaż tak brzydkie aż ...ładne. Przykładam, też dużą wagę do pieniędzy, więc mam w domu dużo rzeczy brzydkich ale na inne mnie nie było stać.

Kupiłam plastikową miseczkę z tygryskiem za 10 zł.
Nałaziłam się za tymi naczyniami niemiłosiernie. Jak znalazłam jeden jedyny komplet z Mickey. Był co prawda z porcelany i był co prawda nawet, nawet ładny jak na tą estetykę ale kosztował 55 zł a zaprojektowany był mało ergonomicznie.

Więcej Mickey'ów nie było. Było całe zatrzęsienie Cars'ów,księżniczek i Kubusiów ale Miku od razu powiedział, ze brzydkie i nie chce.Komplety to w ogóle porażka: talerze za płaskie, miski za małe, kubki bez uchwytów.
Widziałam w kiosku ładna miseczkę hallo kitty , ciekawe ile kosztowała, to jakaś seria jest:dry:. Kiosk zamknięty, nie to, ze się wstydziłam zapytać.

Wolnym krokiem sie zbliza Mikolaj i wigilia.Tak wertuje troche po Allegro i wpadlo mi w oko taka zabawka z FP.Nie wiem czy znacie ta bajkie z Disney Chanell? Nazywa sie "Złota raczka" O Mańku i jego narzedziach gadajacych i uczacych włoskich słowek;-) No i własnie teraz FP zrobiło iabawke.prawdziwie gadajace narzedzia Mańka:tak:

kingfisher-handy-manny-talking-toolbox-1.jpg

Albo takie fajne dzwigi,żurawie jak kto woli. ;-)

1260678048

Lub inne takie dla chłopcow fajne bajery.O ile sie tym interesuja:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry