reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Sylwia ja mam ten zestaw Mamut,myslalam ze bedzie drewniane ale jest plastikowe,mimo to bardzo solidny:tak::tak:tylko moj stolik ma takie same nogi jka krzesla:tak:
co do naklejek to my mamy:tak:super,trzymaja sie tylko Kondzio juz kilka zerwal literek od alfabetu:sorry:ale kupilam kilka wiec kiedys mu przykleje znowu:tak:narazie zostawilam bo ma manie odklejania,zdrapywania:sorry:

Baldachim super:-)

reklama
Migotko- ponaglałaś w sprawie łożka? Doczekać się nie mogę. Tak się boję, ze coś nie teges jak wreszcie dojdzie... Matka chrzestna łóżkowa->szopek.

Iwonka- pralko- suszarki oczywiście nie mam. Jak dorobię się niezwykle, czyli na tyle by mieć dom a w domu same cuda, typu pomieszczenie gospodarcze- pralnia, to sobie sprawię pralkę i oddzielnie suszarkę. Bo ja z tych co twierdzą, ze jeśli coś jest do wszystkiego- to jest do niczego. Naczytałam się samych superlatywów o suszarce i postanowione... jak tylko będę bogolem-kupię sobie, a co tam.
Mam nawet zdjęcie inspirację na kompie ale od dłuższego czasu nie pozwala mi BB wrzucać zdjęć na forum. Obrazili się , czy co :baffled:
W każdym bądź razie ludzie stawiają tą suszarkę na pralce i jest gites ich zdaniem. Coś w tym jest.

Kupiłam Mikutkowi buty na jesień-superfit'y. Kurtki ma dwie już wcześniej kupione a jeszcze zeszłoroczną dużo za dużą sprawdzi.

Mi się marzy dębowy, stary stół. Kuchnię chcę mieć nowoczesną, ale stół stary-odnowiony. Najlepiej z szufladą. Na razie nie ma żadnego.

szopek nie przejmuj sie ja mam stół z odzysku i to zaden dab tylko jakies dechy zbite kupiłam na kiermaszu cerate za 5 zł i na razie musi mi starczyc.

w pracy pralka stoi obok suszarki (jest dobra naprawde) tam jest duzy pojemnik na wode i na te farflocle. A z pralka to nie wiem nawet jak to wygląda

Szopek a TY spać nie możesz po nocach??????:sorry2::sorry2::sorry2:nie wiem co że sie stało że zdjęc wstawiac nie możesz.A probowałas np skopiowac adres obrazka który chcesz pokazać jesli jest w sieci i wkleic na forum wcześniej wpisując pomiedzy

Ze suszarki stawiają na pralki to wiem,sa nawet specjalne łaczniki z wusuwana półką miedzy tymi urzadzeniami żeby np postawic sobie tam miske z praniem .Ale ja będę miec teraz malutką łazienkę bo ją zmniejszyłam:sorry2::tak: ale i wc oddzielnie bedzie:tak:
Wczorak kupiliśmy w Castoramie glazure,pt decor..i z tego decoru będzie cała łazienka:tak::tak::-p:-p wymiary płytki to 25X40:tak::tak::tak:kolor czarny w delikatne fioletowe wozry roślin:tak:alez bedzie czarno ale ja tak lubie i cieszę sie że udało nam sie kupić tak tanio taką glazurę i to jeszcze te długie płytki:-),jeszcze panele dziś mają dojechac do Catoramy te co chcemy,ż że budżet na ten cel jest też mały i zresztą nie chce wsadzać dużó kasy w te mieszkanie to znależliśmy też ładne i ciemne panele:tak::tak::tak::tak:

Szopek, do tej pory dostałam od nich jednego maila. Przed wyjazdem pisałam, że mam urlop do 5 września, więc żeby po tym terminie przysłali łóżko jeśli nie zdążą przysłać przed 22 lipca (zakupu dokonałam 7 lipca). Po przyjeździe napisałam, kiedy mogę się spodziewać tego łóżka, to oni, że na początku tygodnia. Jest środa czyli środek tygodnia i cisza w eterze. :baffled: Niech ich piekło pochłonie.

Iwonka, no ciekawa jestem jak będą wyglądać czarne kafelki.

Migotka 2 miesiące czekasz????:szok::szok::szok::szok::szok::szok: już bym po miesiącu zrezygnowała.:sorry2:

Już kiedyś pytałam ale zapytam jeszcze raz bo małżonek mnie męczy o ta kabine z hydrozmsażem...
ma ktoś taką i w takim ciemnym kolorze?
7.jpg
1221038868

Ostatnia edycja:
Iwonka, poplątało mi się, 7 sierpnia więc miesiąc. Ale Szopek mnie przygotowała na to, więc dzielnie to znoszę. Na szczęście wzięłam za pobraniem, bo jakbym im tyle kasy na konto wpłaciła, to chyba by mnie nerwy żżarły.
Co do kabiny, to moi rodzice mają identyczną. Są bardzo zadowoleni. Mi się trochę badziewna wydaje, ale ja się w niej nie kąpałam, więc może to tylko takie wrażenie.

Ostatnia edycja:
Iwonka- ja pracuję do tej pory. Jak jestem sama z Miku cały dzień to mam czas dopiero ok 22 siąść do roboty a wtedy tak to się kończy.
Z netu mogę wkleić zdjęcie ale z komputera już nie.

Kabiny nie mam.

Migotka-
normalka :rofl2: początek tygodnia,może jakiegoś w grudniu.
Wiktoria- ja miałam kiedyś stół ale był za duży, więc wyleciał. To był taki prl'owski grat na wysoki połysk, który pomalowałam żeby wyglądał jako tako.

reklama
Do góry