panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Szopek, dotarło dziś łóżko. Na razie stoi zapakowane w salonie, wieczorem się za nie zabierzemy to zdam relację ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do kabiny, to moi rodzice mają identyczną. Są bardzo zadowoleni. Mi się trochę badziewna wydaje, ale ja się w niej nie kąpałam, więc może to tylko takie wrażenie.
To rozpakuj, niech się przewietrzy bo jedzie z tego łóżka lakierem niemiłosiernie.Szopek, dotarło dziś łóżko. Na razie stoi zapakowane w salonie, wieczorem się za nie zabierzemy to zdam relację ;-)
Ja mam śpiwór w poszewce, Pan Mąż koc z lamy ( no, wiecie ...chyba - taki kremowy gruby, sprzedają z tego kapcie, kamizelki). Miku ma taki miluśny koc ( mikrofibra być może) póki co, ale za wąski jest. Pasuje do poszewki z Myszem Mikejem, jeszcze z mojego dzieciństwa-szyta nie kupna.Szopek, ja, jako że jestem przyzwyczajona do kołder i poduszek z puchem, jakoś nie mogę się przekonać do tych syntetycznych. Te kołdry z puchem to otulają fajnie, nie ma żadnych dziur, a te syntetyczne tak stoją i tu wieje, tam wieje.
Szopek my mamy tez taki zestaw tzn talerzyk i kubeczek,miseczki nie kupowałamkubeczek jest bez ucha.myszka miki wlasnie
Ja mam talerzyk z myszką miki i donaldem z klubu przyjaciól myszki miki ,cosiek tez tam jest .Kupiłam dawno temu jak Zuzka zaczynała jesc sama czyli z półtora roku temu w zwykłym slkepie dla dzieci .Niezniszczalny jest te 1,5 roku Ale chyba ci nie pomogłam Pamietam ze wtedy był w jednym egzemplarzu a ani ja ani Zuzka nie miałysmy pojecia o tej bajce (klubie)