reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Iwonka mi sie bardzo podobaja takie krzesla z przedluzonym oparciem:tak::tak:ale chcialabym miec drewniany stol,taki rozkladany.Moja kuzynka ma piekny:tak:taki masywny,na 4 nogach tylko a po rozlozeniu ma 220 czy 240:szok:kolega im robil na zamowienie za 1000zl tylko:tak:powiedzialam im ze kiedys musza mi pomoc zeby mi tez taki zrobil:sorry::rofl2:

Iwonka nie jeszcze nie kupiłam ,wczoraj sobie jeszcze wszystko dokladnie sprawdziłam te materace ,rame i wychodzi na to że jakby mi z allegro przywiezli to wychodzi tak ok150 zł wiecej:no: wiec chyba namówie P. żebysmy skoczyli do Krakowa w ta niedziele lub niedlugo ,łożko mialo być za zwrot podatku a tu jeszcze nie przyszedl ,mieliśmy błedy .Nie wiesz od kiedy obowiazuje ten katalog ,wczoraj go zaczelam przeżucać ale mi nie starczylo zapalu ,jak tak mówisz to jeszcze p[opatrze , Tam widzialam że bylo czesc promocji ale tylko czasowych wczoraj na stronie krakowskiej Ikei łóżko dalej 299 ,tylko te materace mnie nurtuja bo rozbieżnośc cen duża
<LI class=style2>Materac: VYSSA SLOA, Tkanina: 62% bawełna, 38% poliester
Wypełnienie: Pianka poliuretanowa 25 kg/m3, watolina poliestrowa
199zł<LI class=style2>

<LI class=style2>Na innej naszej aukcji dostępny zestaw z materacem: <LI class=style2>VYSSA SLUMMER, Tkanina (50% bawełna, 50% poliester), wypełnienie (pianka poliuretanowa 25 kg/m3) 139zl<LI class=style2>VYSSA SKONT, Tkanina: 62% bawełna, 38% poliester
Wypełnienie: Pianka poliuretanowa o wysokiej sprężystości (zimna pianka) 30 kg/m3, watolina poliestrowa 299zl
<LI class=style2>Grubość wszystkie tylko10cm <LI class=style2>Pewnie ten ostatni bylby najlepszy zna sie ktoś na tym bo jeżeli wiekszej różnicy by nie bylo to nie wiem czy inwestować
Za to musze sie pochwalić mam wszystko kupione dla Cypriana i dla mnie do szpitala co mi brakowalo ,coprawda na razie w drodze ,tylko czekam na dostawe i jak przyjdzie to bede spokojna i nie bede sie musialą martwić jak przy Zuzce Dziś nawet wode mineralną kupilam i schowam do torby :-) P. sie ze mnie śmieje że nawiedzona jestem ale już nie chce dopuścić jak pierwszy raz wyladowalam zpodejrzeniem porodu z jedna koszula szlafrokiem i pantoflami a przy ostatecznym też mi brakowalo niektórych rzeczy Wiec już prawie śpie spokojnie .Dziś nawet mu po czapke na wyjście pojechałąm :zawstydzona/y:
Tylko to łożko dla Zuzi i bedzie zupelnie ok

Zastanawiam sie nad stolikiem z krzeselkami dla Zuzi ,co prawda mial to być prezent na mikołaja albo od dzidziusia a że może bedziemy w tej ikei to zastanawiam sie czy nie wziąść tych krzesełek mamut ze stolikiem tym tańszym lack chyba ,tylko one takie troche rozchwiane mi sie wydawały
IKEA MAMUT ~~STOLIK Lack + 2 KRZESEŁKA Mammut~~ (1191313118) - Aukcje internetowe Allegro

Takie mi sie podobaja jeszcze na allegro tylko drogie
STOLIK I KRZESEŁKA - PRODUKT POLSKI , 100% DREWNO (1204328585) - Aukcje internetowe Allegro

To tez wydaje mi sie fajne tylko ten taboret ,dla jednego dziecka i czy Zuza złapie ze tym sie mozna fajnie bawić
Stolik Do Rysowania Tablica Magn. CAMRY CR-1002 (1193403545) - Aukcje internetowe Allegro

Te stoliki lacka to teraz po 19,90 są w IKEA :tak:rózne kolory,ja tez jade kupic nowy bo stary juz ma swoj wiek i go sama popsółam wchodząc ciagle na niego żeby dostać sie wysoko do okna.:dry:

A z tymi materacami to pojedziesz,zobaczysz na żywo,pomacasz....posiedzicie na łózku i zobaczycie jak jest wygodnie ;-)Zobacz jaki model materaca jest włożony na prezentacji,tam ciagle ktos siada ,go próbuje,widać jak wytrzymały,O ile nie wymieniają ich co jakiś czas na nowe .

Przy ostatniej wizycie w ikea wystawiony byl chyba ten najdroższy bo tak kolo 600 mi wychodziło i dziwiłam sie dlaczego na allegro podobnie a jest jedna aukcja z tym droższym to dużo wiecej niż te za 600 coś z tymi tańszymi zreszta nie wszedzie pisza

Podoba mi sie na to łóżko taki baldachim
BALDACHIM MOSKITIERA czterostronna- NAMIOT DOMEK (1203506858) - Aukcje internetowe Allegro
tylko czy mi sie bedzie chcialo go prać ? ale z drugiej strony chciałabym żeby Zuza miałą w tym łozku taki swój odrebny kącik bo wszyscy bedziemy spali razem niestety na razie .

I tak z ciekawosci przylepial ktoś jakieś bajkowe naklejki scienne na ścianę? tylko jakieś tanie ,czy sie sprawdza? Jak zrobimy im pokoje na górze to mam zamiar fajnie pomalować ale teraz to tak coś na szybkiego bym chciala.

reklama
Sylwia fajny ten baldachim ja swojej chce kupić też ale on jest nad łożko długie na 200cm.... chyba że odrazu łozeczko Zuzi ustawisz na tą długość bo one jest regulowane prawda?
Tu łądnie to wygląda :tak:
d50d6e9ebb70ebc9.jpg

A naklejki u nas wszedzie na bazarach sprzedają takie po 5 zl za sztuke z kubusiem puchatkiem lub ksieżniczkami ,gdzie jedna postać ma gdzies z 40cm wysokosci :tak: śa naprawde duże.
A te są ładne :tak::tak:
naklejki na ścianę,ścienne 21wzorów,dla dzieci (1203026878) - Aukcje internetowe Allegro

lub te NAKLEJKI SCIENNE kwiaty MOTYLE na sciane M (1191307011) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Do góry