reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Szopek, ja też zażyczyłam sobie za pobraniem, ale u nich to chyba mogę sobie życzyć :confused2:

Cosmo, szkoda zachodu. Dobrze, że kosztowała 35 a nie 70, albo że nie strzeliło mi do łba, żeby kupić 2 komplety. Bardziej mi żal ścierek, które z tym prałam, bo wszystkie są teraz sraczkowate :baffled:

Dziewczyny a ja mam pytanie może któraś z Was się będzie orientować... mam popękaną matrycę w laptopie (Maja kiedyś zrzuciła) i znalazłam na allegro w miarę niedrogą NAJLEPSZA CENA! Matryca 15,4" LTN154AT01 !!!! (1177941428) - Aukcje internetowe Allegro i tu moje pytanie... nie wiecie jak to zmienić? czy ktoś kto nie miał z czymś takim nic współnego będzie umiał to zrobić... chodzi o zdemontowanie starej i założenie nowej

Szopek, mój Mati ma taką pościel tylko w wymiarach małego łożeczka...według mnie super, kolory wciąż takie same, nic sie nie spiera nie farbuje, a Mati przed spaniem opowiada z kim on śpi - z krecikiem, z zabką z motylkiem....
fajnie byłoby mieć takiego faceta w łóżku :-D
Migotka, może i szkoda zachodu ale według mnie nieważne czy 35 czy 100 i tak szkoda i to chamstwo, że jeszcze takie rzeczy produkują.. tym bardziej dla dzieci
Cosmo - niestety nie pomogę, ;-)

Dotkass wydaje mi sie że pisałaś że kupiłaś Amelce łózko z Ikea IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | MINNEN | Rama łóżka, reg. dług./ podst.szczeb
Takie? Bo ja sie nad nim zastanawiam i kilka pytań mam do Ciebie .Czy jesteście zadowolone ? Jaki materac kupilaś do niego bo ja znalazlam 3 rodzaje za 139 ,199 lub 269 Na allegro też sa te komplety .Tylko nie pisza jaki rodzaj materaca jak ten najtańszy to troche wychodzi ,chyba że jest tylko jeden
IKEA MINNEN ŁÓŻKO+MATERAC REGULOWANA DŁUGOSC (1183829345) - Aukcje internetowe Allegro

Mnie to łózko strasznie sie spodobało jak bylismy w ikei ,myślicie że sie sprawdzi dla Zuzi ?

Ostatnia edycja:
Kupowała któras może taki zestaw
1192669011

1184262451

Choć krzesła te mi sie podobają bo ładnie sie prezentują...
3550_100_2404.JPG

150i.jpg

Sylwia, też widziałam w Ikei to łóżko i bardzo mi się podobało. Bałam się je kupić, bo chyba barierki nie dałoby się przyczepić, a jakby się dało, to pewnie straciłoby to na wyglądzie. Ale myślę, że jak Zuzia śpi spokojnie i nie rzuca się po całym łóżku, to może być w porządku.

Iwonka, super ten zestaw. Mi się bardziej te pierwsze krzesła podobają.

Sylwia- mi sie też to Ikeowe łóżko podoba choć do bólu dziewczyńskie nawet w wersji dark. Dla mojego szajbka niebezpieczne. Raz, ze bez barierki, dwa, ze ma wezgłowie.
Miałam metalowe łóżeczko po mnie i bracie. Miało wezgłowie i Miku juz na etapie oczyszczania z rdzy i 25 letniego kurzu , robił cuda nie widy, wspinaczka wysoko - wezłowiowa, więc wołam coś plaskatego kupić jednak.No, ale specyfika dziecka.
Samo w sobie łozeczko jest urocze na dodatek praktyczne bo regulowane.

Cosmo- pojęcia nie mam.

Iwonka- nie jestem miłośniczka ani takich stołów ( szklanych) ani krzeseł ( w obu wariantach). Ale ja nie o gustach, dzięki Bogu rożnych różnistych. Moi znajomi mają lawę i stół szklany. Koleżanka jest Tajny Oddział Sanepidu- Sektor Dom i lata tylko i czyści niewidoczny bród. Pomimo tego- pomimo podstawek , tacek itp. po posiadówce typu mężczyźni a co mówić dzieci, meble uwachlane nawet jak na moje kryteria , odciski można zebrać dla CBŚ. Wytrzymałość to nie wiem, bo hartowane to to, ale my zawsze uważamy i na sposób odkładania rzeczy i na te brudy ewentualne.
Dużo ludzi ma jednak takie stoły i gdyby były totalnie nieprakyczne to nie robiły by takiej furory.

reklama
No własnie jeszcze sie wacham bo zastanawiam sie czy nie wypadnie ,choć jak zsuniete to duzo miejsca na środku nie zostaje ma tam te po boku ,najwyżej coś sie wymyśli.Że sie bedzie wspinać to az tak sie nie boje Zobaczymy ile mi dziś czasu lekarz powie .Jak bedzie ok to do 2 tygodni musze sie zdecydować .Troche mnie trzyma bo bedziemy robić fundamenty pod ogrodzenie w nast. tygodniu

Do góry