reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Dzis bylam w biedronce i była ciezarówa taka duza za 39.99zl :tak: za tydzien tez maja byc auta i klocki, my w zeszlym roku kupilismy klocki i ani jeden nie byl trafny mamy wszystkie takze polecam :tak:

reklama
W tym tygodniu były ciężarówki z wadera a w tym co to się zacznie są klocki, wielokrotnie tu wspomniane hemar lub samochód z klockami. Mamy ten samochód ( bez klocków) dupka Mikutkowi już sie w przyczepie nie mieści ale w wakacje to sobie nim jeździł.
s15_b.gif

no i kuchnia ma być:
s3_b.gif

Wielka ciezarowka jest w Tesco za 29.90 a do tego wywrotka gratis.Ja kupowalam dla moich dziewczyn i druga dla znojomych dzieciaczka. Duza ze normalnie mije dziewczyny sie w niej waza.Bez promocji kosztuje 60zl
438136.jpg

Ja cały czas myślę nad tą kuchnią. Tefala są fajne, ale jakieś takie poważne. Z kitty są niby od 1,5 roku, a tefal od 3 lat. Już sama nie wiem, pomóżcie dziołszki, wklejcie jakieś linki konkretnych kuchni bo ja już się zamotałam :sorry:

Migotka hmmm,ale twoje dziecko nawet sie nie obejrzysz jak tez bedzie powazniejsze ;-) Kup co ci serce podpowiada.Ja bym kupila ta tefala..Byc moze ze szal na helo kitty z roku na rok u Igusi bedzie rosl.Moja Vanesska np teraz dopiero polubila ta kotke ale teraz nie kupilabym jej tej kuchni bo wydaje mi sie taka wlasnie za bardzo cukierkowa i malo prawdziwa jak dla Vanesski ;-)

Aenye lampka super,tez mi sie podoba :-) liste prezentow tez mam ale niestety Mikolaj ich wszystkich nie dostarczy bo musialabym grubo napchany portfel:sorry:a wiekszosc rzeczy jaki np chcialaby Vanessa kosztuje kolo 200zl za sztuke:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry