reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Zabranie do supermarketu tez nie jest dobrym pomyslem,bo wszytsko fajne co kolorowe a dziecko i tak nie bedzie wiedzialo co to i do czego sluzy.

Stolik fajny ale wszelkie kredy w domu to nie dla mnie,tak to brudzi ze my tylko rysujemy na chodnikach a i tak wszyscy od niej kolorowi.

Ostatnia edycja:
reklama
A moze zacznijcie robic kolekcje Little people(Mali odkrywcy) z Fisher price.Na allegro ful wybor.:tak::tak::tak:Vanesska od 1 roku zycia dostaje te ludziki i domki i ma juz naprawde fajna kolekcje:-) a bawi sie nimi do dzis i moja Klaudia tez sie nimi bawi:tak:.Zreszta zna ta bajke.....POLECAM ja .

Domek teletubisiow tez jest swietny,Klaudia uwilebia go a tez lubi oczywiscie teletubisie,a dostala go Van jak miala rok ( cena spadla od tamtego czasu:sorry:.)A Vanesska do dzis potrafi sie nim bawic.

Szopek moze jakas gre typu spadajace malpki, jakis sprzet adg jak pralka,zmywarka ,mikrofala;-)
albo kasa... albo jak pisalz dyiewcyznz ajkies wlasnie do cyesania,koraliki lub toaletka lub taka toaletka
Moze jak lubi tancowac to mate do tanczenia . Duzy wybor na allegro .

Trudno doardzic jak sie nie wie co te dziecko ma i co lubi bo moze wlasnie tez Hello kitty albo kucyki pony

To jest sliczne,mojej musze pokazac:tak:
24249b.jpg

Ostatnia edycja:
Iwonka bardzofajnetefigurkinawetmój9lateksie zainteresowal, domek teletubisiowy też extra
no i wszystko dostosowane do wieku, nie od parady jest napisane "+3" czy tez wiecej;-)
a komplecik kawowy, sama bym w takim sie napiła hihi

Sliczne te zabaweczki Ja też staram sie kupować do wieku Kuchnia mi sie strasznie podoba ale to jak będzie wieksza Już nawet upatrzylam sobie kawalek wolnej ściany w kuchni Będziemy obie gotować:tak:
Dzięki Szopek za kosiarkę ja widziałam 4-latka który namiętnie kosil trawę kosiarką i pod to wlaśnie myśle że Zuza bedzie kosić trawe z tatusiem jeszcze że mówi to dla niej atrakcja

Wczoraj przyszło Krzesełko Uczydełko Zuzia przez 15 minut ciągle powtarzała jeju i naprawde sie nim bawi Tyle że np. nam sie wydaje trochę ograniczone tzn. opcja nauka fajna ale śpiewanie to najczęściej jakieś melodyjki (dla mnie troche durnowate ) pisało że opowiada wierszyki a tu nic Mamy gąsienice gawędziarę i pod względem i muzycznym i słowniczym dużo lepsza i glośnik lepszy taki czystszy
No ale zuzi sie chyba podoba krzesełko

Minka, no ja właśnie się zastanawiałam nad kuchnią, czy wybrać hello kitty (+18 m-cy), czy tefal. Kiedyś byłam z młodą w takiej salce zabaw i tam była kuchnia, od której odejść nie chciała, cały czas "gotowała", więc pomyślałam, że się zainteresuje.

Chyba jednak postawię na kitty, bo tam są takie fajne filiżaneczki ze spodkami.

boszzzzzzzz...jakie pieniądze :szok::szok::szok:, normalnie jakby ze złota był ten stół :sorry:

hmmmmmmm, szopek, a może kolejną Barbie (zakładam, że ma ich w bród)- tego nigdy za wiele ;-)
Nie ma Barbie i się nimi nie bawi ( widziała u mnie). Za mała chyba jeszcze.
Nigdy nic u niej Hallo Kitty nie widziałam, kiedyś tylko Świnka Peppa ciągle , potem Kubuś Puchatek.

W kwestii stołu to powiem ze jak się ma ochotę na tego typu cacko to lepiej kupić zwykły, mały, drewniany stół i pomalować farba do tablic . Fajnie też wygląda ściana pokryta taką farbą ( jak znajdę zdjęcie a mam gdzieś na kompie, to wrzucę na odpowiedni wątek).

Migotka- tak przejrzałam na szybko te kuchnie i nic nie wiem.Tefala za poważne, inne za mało opcji. Szkoda ,że nie ma czegoś takiego, żeby rozbudowywać, dokupować elementy w jednym stylu, podczepiać. Teraz by miała cos z dzwiekami i bajerami a potem by sie cieszyła a małych sitek, ekspresów do kawy.

Minka ma rację z tymi prezentami ponad wiek. Choć ja bym nie dała Miku wybrać prezentu bo on wybiera po opakowaniu. Poza tym zawsze muszę się czymś nowym z nim pobawić, żeby odkrył możliwości. Nie zobaczy czegoś i nie uzna, chce to klocki, będzie się je fajnie układało. No chyba, ze nieskomplikowana zabawka, typu samochód a i wtedy przecież nie zrozumie od razu , ze można włączyć przycisk i sam jedzie czy coś w tym stylu.
Ja się szykuje zresztą na opakowanie wszystkiego w fajny sposób, bo on ma największą frajdę z rozpakowywania.

Teletubisiów mam z głowy bo jak leci z rana w tv teledysk to patrzy tylko aż wyjdzie to słoneczko- dziecko a potem zlewa całkowicie.
Lubi Krecika i kupiłabym mu pluszowego ale wiem, że byłby to głównie prezent dla mnie :sorry:to takie słodkie.

Ostatnia edycja:
Migotka ,to wez ta kitty i juz.Bedziesz miala problem z glowy No sa tam faktycznie ladne dodatki :-)
Bo ty myslisz o tej z rozkladanym blatem?
EDIT Jak tak to ta najtansza u tego sprzedawcy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry