reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

aenye- my tez lego duplo nie mamy ale są takie średnio-mniejsze. :dry:

Zresztą on najbardziej lubi drewniane jak ta lokomotywa czy piramidka i chicco ( znowu są na allegro , znowu cena hmmm jest popyt jest cena).

jakby mnie fundusze nie ograniczały to:
UCZYMY SIĘ LICZYĆ! PIRAMIDKA-KULECZKI BOIKIDO! (789928233) - Aukcje internetowe Allegro
BOIKIDO ___ POCIĄG DO CIĄGNIĘCIA UKŁADANIA 18M (810817443) - Aukcje internetowe Allegro
DREWNIANA PIRAMIDKA UKŁADANKA 2 - 16 elementów (810964441) - Aukcje internetowe Allegro
BOIKIDO*STOLIK DO NAUKI LICZENIA*18m+*+GRATIS*W-WA (813836031) - Aukcje internetowe Allegro
** TĘCZOWE KLOCKI DREWNIANE * BOIKIDO* wys GRATIS (790838783) - Aukcje internetowe Allegro
wracam na ziemię:
muszę na pewno kupić farby do malowania rękami

reklama
;-)
Minka- to tego pieska jednak nie kupiłaś?

nie kupiłam bo za mały był entuzjazm aby wydac tyle kasy i 1 raz pobawić się :tak:
co do pociagow mamy 1 jeszcze po Wiktorze niezniszczalny mala nawet juz umie sama puszczac zawsze stoi na widoku TOMY -MÓJ PIERWSZY POCIĄG -4402 !!! (808976084) - Aukcje internetowe Allegro polecam z czystym sumieniem:tak:
a i jak dla chlopca to samochody wadera wszystkie jeszcze mamy ulubiony jest Julianny te duzy ;-)Wader GIGANT TRUCK WYWROTKA z PRZYCZEPKĄ PROMOCJA (791094152) - Aukcje internetowe Allegro wchodzi do n8iego i kaze sie wozic heheh tylko my nie mamy przyczepki, a to plecam też pisałam wcześniej o nim :tak:
MEGA BLOKS GRAJĄCE PIANINO + KLOCKI (819658510) - Aukcje internetowe Allegro

te misie tez ciagle w uzyciu, tylko jest 1 problem ze pozniej sa wszedzie...Drewniane misie do przebierania 72 elem.JAK NOWE!! (810118142) - Aukcje internetowe Allegro tylko moja nalezy do tych co wiecznie cos buduja ukladaja

My w niedziele byliśmy w Krakowie i zachaczyliśmy o Tesco i oczywiście wyszło jak oni te promocje robią Jednemu obniżą cenę a całej reszcie tak wywindują ze i tak dobrze zarobią bo ludzie czesto kupuja wiecej niż jedno Wiec pozostale niż promocyjne zabawki droższe nawet niż w naszym malym mieście nie mówiąc o Allegro Dobrze chociaż że Garnuszek na klocuszek był za 79zł to kupiliśmy chrzesniakowi bo Zuzia ma i go uwielbia Tak samo Gąsienice Gawędziare To sa jedyne zabawki którymi bawi sie codziennie i to długo W ogóle właśnie najbardziej do tych interaktywnych ma zamiłowanie Klockami dopiero coś próbuje ale tak sobie A jeszcze ksiązeczki uwielbia takie co mają postacie z modeliny
Ja na spółkęz ciocia myśle o kupieniu Krzesełka Uczydełka bo jak pisalam Zuza lubi takie śpiewające zabawki Na tych forach zakupowych ma ono rewelacyjne opinie Ktoś z was chyba ma Choć też chyba zależy od tego które dziecko czym sie interesuje

Sylwia - Co Tesco to ogó,nie uważam, że sa tam drogie zabawki, przynajmniej nie jak na moją kieszeń.
A krzesełko uczydełko moja córcią dostała na roczek i w sumie od początku jest nim zainteresowana (z krótkimi przerwami oczywiście) :)

No proszę, tak przypuszczałam, że to jakaś podpucha z tymi promocjami w marketach:confused2:
Ja tak się zastanawiam nad takim prezentem pod choinkę. Mam dylemat - czy w ogóle kupować, bo to dość duże chyba jest i zagraci mi pół mieszkania, a po drugie skoro ja za bardzo nie gotuję, to będę córce kuchnię kupowała?? :-D:sorry: Są oczywiście tańsze kuchnie, nawet za 30 zł, ale moja tak lubi tego kotka :sorry: Sama nie wiem...

panna migotka, sliczna ta kuchnia! corce bym taka kupila ;-)

a swoim jak mowilam juz, kupuje tez kuchnie tefal cheftronic ;-) moj Filip ostatnio namietnie 'gotuje'rozne rzeczy w czymkolwiek, co przypomina garnek, a i Maks ma jazdy na karmienie swoich zabawek lyzeczka, z kubka je poi i wydaje smieszne dzwieki przy tym. takze mysle, ze zabawe beda mieli przednia!

a te zabawki smoby sa swietne, bardzo wytrzymale, dobry plastik. takie za 30zl to przy moich temperamentnych dzieciach nie wytrzymaja dlugo :no: ;-)

Migotka te kuchnie nie sa duze bo zaledwie twoja ma 80cm wysokosci,wiec duzo miejsca nie zajmuja.Widzialam tez ja,bo moja Vanesska lubi kotke ta ;-) ale chyba lepsza jest kuchnia z dzwiekami wlasnie jak tefal.

Ja kiedys kupilam kuchnie to zaraz wyladowala na ogrodku bo taki szajs ze......

reklama
Do góry