panna migotka - ja polecam klocki ecoiffier, mamy je i sa swietne. szczegolnie, ze mozna je kupic w zestawach z takimi podkladkami do budowania i maja tez duzo takich 'akcesoriow' - domki itp.
my w tym roku dokupujemy im taki zestaw:
KLOCKI ABRICK 130el. SKRZYNIA SMOBY ECOIFFIER 1951 (811536871) - Aukcje internetowe Allegro
kwiateczek - tez mam mega bloksy, ale juz - w sumie po dwoch latach - sie wyrobily i nie bardzo chca sie zlaczac niektore. poza tym dosc latwo sie lamia, gdy sie na nie stanie przypadkiem.
te abricki z ecoiffier (to czesc smoby) sa duzo lepsze.
duplo dla mnie masakrycznie przedrozone.. niewiarygodnie, jakie marze narzucaja w pl! takie zestawy, co u nas za 200zl, w USA sa za 20dol! ja nie chce za to placic
poza klockami polecam mocno pianinko - oczywiscie dla lubiacych halas. dzieci moje sa zachwycone, jak ida do kuzynki - obaj. dlatego teraz tez kupuje im takie w wersji blue ;-) moi spiewaja do mikrofonu oboje, siedza na stoleczku, graja, bija sobie brawo..
i mojemu Filipowi kupuje kuchnie. a co! tez obaj sa jak zaczarowani u kuzynki, moga godzine bawic sie w picie z kubkow, robienie herbaty w czajniku itp. polecam!
a lalki chou chou?
i mam pytanie.. ktoras ma juz moze jakis garaz? chce to tez zamowic dla moich bakow (od dziadkow) i szukam czegos fajnego..
aha, jak cos nie polecam zabawek jixin.. mamy duzo reklamacji na nie w hurtowni!
ja u dziadkow tez zamowilam taka kolejke, nie podoba mi sie specjalnie, ale ponoc jest superwytrzymala i duzo z nia zabawy (maz sie bawil w pracy ;-) ):
Kolejka Fenbo 132 elem. Do City Junior Deluxe Set! (810292450) - Aukcje internetowe Allegro
szopek, zajefajna ta piramida!! musze takiej poszukac. moj Masiek ma teraz szal na taki pociag (mamy podobny, ale tylko jakby z jedna dziurka klocki - juz za latwe):
ZABAWKA POCIĄG DREWNIANY - KLOCKI + GRATIS HURT (813303265) - Aukcje internetowe Allegro
ten jakis bardziej skomplikowany chyba:
DREWNIANY POCIĄG ZABAWKA EDUKACYJNA EKOLOGICZNA (816026122) - Aukcje internetowe Allegro