reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Cena taka bo to sa chyba pojedyncze egzemplarze i to sa lalki, ktore glownie kupuja dorosli dla siebie a nie dla dzieci.
Kiedys ogladalam film o rebornach. Dla mnie to jest dziwne. I lalki ,ktore czasem wygladaja jak martwe niemowlaki i kobiety, ktore sobie je kupuja jako substytut dziecka.

Tak mi się włosy rzuciły w oczy, ze nie spojrzałam na cenę:-) rzeczywiście kosmiczna. Hand mejd, jedyna taka, ale przecież nie wyrzeźbiona tylko odlana. Włosy z moherku, ot po prostu nie maszyna szast prast je w głowę wetknęła tylko jakaś pani.
Robota jak każda inna, jak w fabryce LG, czik- czik podzespołek w ramę, czik- czik kolejny, czik- czik przez cała zmianę.
Miku by ten moher tak wyczochrał, ze wypłakałabym każdą złotówkę po stokroć.

Lala ładna :tak: Rzeczywiście od razu przyszło mi do głowy, że można taką wsadzić do wózka i iść na spacer udając, że to prawdziwe dziecko.

Dostałam paczkę z tymi klockami Hemar. Ciężko się dziady rozczepiają, poza tym dwa jakieś takie stopione były i poszły do kosza. Jest ciuchcia, która niby ma takie zaczepy, żeby przyczepić do niej wagony, ale nie ma żadnych haczyków, żeby przyczepić klocki na kółkach. Okna i drzwi jakoś nie bardzo pasują do czegokolwiek. Generalnie jestem tak średnio zadowolona, szczególnie za tą cenę. Babcia obiecała kupić pod choinkę lego duplo, a te zawiozę do babci, żeby młoda miała się czym bawić u niej.

Dostałam paczkę z tymi klockami Hemar. Ciężko się dziady rozczepiają, poza tym dwa jakieś takie stopione były i poszły do kosza. Jest ciuchcia, która niby ma takie zaczepy, żeby przyczepić do niej wagony, ale nie ma żadnych haczyków, żeby przyczepić klocki na kółkach. Okna i drzwi jakoś nie bardzo pasują do czegokolwiek. Generalnie jestem tak średnio zadowolona, szczególnie za tą cenę. Babcia obiecała kupić pod choinkę lego duplo, a te zawiozę do babci, żeby młoda miała się czym bawić u niej.
no to przykro mi i szkoda bo ja tez je chciałam berbeciom pod choinke kupić no cóż nie da sie zaoszczędzić chyba duplo zostanie:sorry:

Lala ładna :tak: Rzeczywiście od razu przyszło mi do głowy, że można taką wsadzić do wózka i iść na spacer udając, że to prawdziwe dziecko.

To mnie zmartwiłaś bo tez miałam kupić.Tzn jak, jest ciuchcia mi są wagony a nie ma jak złączyć?
Słabo, słabo.
Klocki się pewnie rozruszają.Oglądałam w sklepie Wadera takie wielkie klocki, tez ciężko chodzą, Pani sklepowa stwierdziła,ze raz dwa się wyrabiają.

Szopek, jest ciuchcia, a wagonów ni ma, jest za to całe stado klocków z kółkami i można je przyczepiać pod zwykłymi klockami improwizując wagony. Tylko połączyć tego się nie da, bo nie ma czym.

reklama
Szopek jesli chodzi oo ta podrobe fontanny Playskool to jest to o polowe mniejsze.ale role spelnia ta sama.
Migotka No szkoda,moje klocki chodza super ale kupione kilka lat temu.

W Auchan jest teraz duza promocja na zabawki ,sa tez klocki w worku lub fajnym pudelku za chyba 20zl. Mozna sobie je pomacac.
12.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry