reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
szopek ;-)
niech bedzie gumowaty my mamy takie wieksze klocki i mniejsze tez te duze z bierdronki, chyba 25 zl kosztowaly czy cos takiegi
niech bedzie gumowaty my mamy takie wieksze klocki i mniejsze tez te duze z bierdronki, chyba 25 zl kosztowaly czy cos takiegi
panistepelek
Fanka BB :)
szopek - z funkcjii raczej
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja kupilam i czekam .
szopek
Mama Kniazia Burubara
to zdaj relację jak dojdzie czy to małe jest? Szukam prezentu na roczek.Ja kupilam i czekam .
szopek
Mama Kniazia Burubara
przeniosłam się tutaj z rozważaniami o barierce do łóżka:
Barierka do łóżka Sleep Safe Kids Kit. BabyTop.pl - sklep internetowy dla dzieci. Wszystko dla dziecka. Rodzice - zapraszamy!
tylko jakby się rozciągało na całe łóżko.
AT Bezpieczny Maluch - Barierka do łóżka Lindam (784069908) - Aukcje internetowe Allegro
to jest fajne
Amazon.com: Munchkin Deluxe Safety Bed Rail: Baby
Barierka do łóżka Sleep Safe Kids Kit. BabyTop.pl - sklep internetowy dla dzieci. Wszystko dla dziecka. Rodzice - zapraszamy!
tylko jakby się rozciągało na całe łóżko.
AT Bezpieczny Maluch - Barierka do łóżka Lindam (784069908) - Aukcje internetowe Allegro
to jest fajne
Amazon.com: Munchkin Deluxe Safety Bed Rail: Baby
Ostatnia edycja:
panistepelek
Fanka BB :)
szopek - te zabezpieczenia sa naparwde super. Mi chyba najbardziej spodobało sie to ostatnie niebiesko-białe co mozna misia włożyc itd.
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Mi też ta ostatnia...tak bardzo mi się spodobała, że chyba od razu po przprowadzce zakupię Amelci normalne łóżeczko i barierkę ;-):-)
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
nie no swietne poprostu... ale dla starszaka bo nasz sie rzuca nie tylko w jedno miejsce tylko po calym lozku raz spi z glowa raz nogami na poduszce a czasami w poprzek lozka
Podziel się: