reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Wpadłam na chwile bo jade do szkoly a body dostałam Zuza już chodzi Rozmiar 80 ok ma trochęluzu jeszcze Te większe by chyba sporo wisiały Jakośc dobra taka grubsza bawelna mimo zdecydowanych kolorów nie farbują nic anic nie mechaca sie za pierwszym praniem Bałam sie tego wykończenia pod szyją i na szczęście nie rozciąglo się jak takie inne co dostałam ale czasem sie podwija i trzeba prostować żeby za nisko nie było Jak coś jest na to ubrane to nie ma problemu gorzej jak samo Sumując fajne ale byłyby idealne gdyby miały zaczaski ale za taką cene to warto

reklama
Dziewczyny BODY W TESCO NA RAMIĄCZKACH DOBRA JAKOŚĆ 6 ZŁ kupiłam rozmiar 12 - 18 m. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ceny nie jestem pewna ale coś koło tego:eek:

polka - Mogli by szybciej budować u mnie to Tesco, bo też juz 2 razy kupowałam tanio body w Nim jak byłam okazjonalnie w innym mieście.

A to rzeczy jakie kupiałm dziś w ciucholandzie. Tylko przepraszam, że jedne sa w nie tą strone co trzeba.

Załączniki

• ciuch.jpg
    ciuch.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 39
  • ciuch 2.jpg
    ciuch 2.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 40
śliczna, nie wiem czemu od razu mi się skojarzyła z Katie Holmes....jeśli tylko będzie dobrze chroniła przed deszczem, to Igusia będzie bardzo elegancko wyglądała

Polka- ładne zaproszenie. Ja muszę wkleić nasze, jak znajdę na płytce projekt to wrzucę.
Migotka- pelerynka śliczna.

No więc staniokowo.
Naczytałam się na necie , potem skorzystałam z ***Elektroniczny bra-fitter*** - Witaj na stronie elektronicznego bra-fittera! ale wierzyć mi się nie chciało .
Wyszło mi, ze mam za małe miseczki za duży obwód we wszystkich stanikach.
Przyznaję, ze większość z nich leży beznadziejnie , albo są niewygodne.
Wiec dziś na spokojnie zaczęłam od takiego rozmiaru jak zawsze kupuję i przechodziłam do tego który mi wyszedł z tego kalkulatora.
No i okazało się ze wychodzi mi dobrze :szok:. Tylko nie maja takich na sklepie. Jeśli jest rozmiar 70 pod biustem to są tylko miseczki do rozmiaru małe C a ja go jak się okazało zdecydowanie nie noszę. W wielu stanikach w tych samych modelach nie było różnicy między miseczką C a D, to po co je robią- nie wiem.
Marzy mi sie mały biust.:-(

P. ze mna poszedł, nie dośc , ze czekał z 40 minut przynajmniej, jak ja wszystkie je mierzyłam, to jeszcze był dumny jak paw, jak sie okazało, ze mój biust jest ... za duży.

szopek - ja już kupiłam odpowiedni dla siebie stanik. Zawsze nosiłam 75B lub C a się okazało z wyliczeń że powinnam nosic 70E:szok: Poszłam w tej naszej małej mieścinie do sklepu no i jak idiotka poprosiłam o ten rozmiar. Myslałam że mnie baba wysmieje ale okazało się że i do nas cywilizacja doszła i potwierdziła że powinnam nosić 70E. Niestety z tańszych staników nie było tego rozmiaru i musiałam kupić Trimpha. No ale rzeczywiście superowsko leży. Mają w Lublinie otworzyć skllep z profesjonalnym doborem staników. Jak będę coś więcej wiedziała to dam Ci znać. ;-)
a no i mój mąż też jest zadowolony że okazało się że ja taki duzy biust mam:-D

reklama
No mój też w siódmym niebie ;-)
Mi wyszło 75 E, ale 75 są na mnie za szerokie, jak przymierzałam to 70 były ok, ale miseczki nie było. Dziwoląg.
Ja byłam w triumphie. Mówię do ekspedientki , ze nieważny kolor, pal licho cenę, muszę mieć dobry stanik. Naprawdę w życiu tylu na raz staników nie przymierzałam , pomimo, ze przyjaciółka w bieliźniarskiem ( innym) pracuje i z nudów to nie raz przymierzałam jak co leży.
Mam świetny triumpha , ale babka mi wcisneła 80 C , jak sie juz po kilku praniach rozszedł z szerokosci to mam na szczycie łoptek zapiecie, niedługo mi na szyi wyląduje. Miseczka też ciut przymała , a dzis przymierzałam taki sam z miseczka D i identyczny efekt, taka sama miseczka!

Szukam w sieci zdjecia ale na jakis płaskich laskach to pokazują i inaczej wyglada
Amourette 28 W moze tu na bardziej cytatej
imagemagic.php

nawet różowe przymierzałam, a do niczego by mi nie pasował bo niem mam nic w tym kolorze.

Do góry