reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Gdzies w tych linkach o pomiarze biustu byla tabela jaka firma ma jakie rozmiary biustonoszy i opinie uzytkowniczek tez tam byly.

reklama
Iwonka - ja czytam namiętnie LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl tam jest dużo adresów sklepów internetowych czy producentów, ale trochę boje się na necie kupić, potem odsyłać jakby co- wole przymierzyć w sklepie.

Dziubek - czytałam o tym sklepie na forum biuściastych.
Ja byłam kiedyś w bieliźniarskim w Leclercu, jest w czym wybierać, tam na pewno bym coś znalazła. Taki sam sklep jest w Tesco na Kraśnickich, dosłownie taki sam, jak weszłam do niego to myślałam , ze mam deja vu. Wszystko totalnie takie same,łącznie z ekspedientkami ( tlenione na biało- żółto blondyny).
Mało fisia nie dostałam, bo w końcu się zakręciłam, byłam tu wcześniej czy jednak w Leclercu.:eek:
Muszę się tam wybrać tak czy owak.

szopek - no ja z neta też boję sie kupować stanika. Nie byłam jeszcze w tych sklepach co ty mówiłaś. W ogóle ostatnio rzadko w Lublinie bywam. Czekam na ten profesjonalny sklep.
Body - bielizna bliżej twojego ciała
Ja zanim kupiłam ten jeden to ze 30 przymierzyłam i nawet mimo że tej samej firmy to nie zawsze 70 było dobre. Czasami mnie tak ściskało że masakra. Chociaz to ponoć ma ściskać w obwodzie.

no a mi z tej strony co szopek podała wyszło 80G :szok: no a ja C noszę... nigdy nie miałam dobrze dobranego stanika, bo zawsze kupowałam na oko

reklama
Dziewczyny czy kupowalyscie takie buciki ?

642762651

Szukam jakis dobrych bucikow bo jak moja zaczela dreptac sama to chce cos kupic dobrego.Ale chyba mysle ze lepsze sa takie co maja zakryty przod na srodku cos w tym stylu

hh4983_zdrowastopaziel.jpg

651329661

Ostatnia edycja:
Do góry