reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Na dzien dziecka kupujemy dziewczynkom ten wielki namiot i do tego 300 kulek,pilek ;-) beda mialy frajde we dwie.
front.jpg

632504662

reklama
no Iwonka, dosłownie z klawiatury mi to wyjęłaś;-). Też mam to w planie kupić, miałam zapytać czy ktoś ma , co warto, a co szajs. jak znaleźć te kulki? piłeczki?

Szopek ja te co widzialam w markecie kulki to sa dosc drogie i male paczki,chyba zamowie takie na allegro w rozmiarze 7 lub 8 cm bo sa i 6 cm ale mysle ze za male.Zreszta w tych wszystkich placach zabaw sa te wieksze kulki wlasnie.

Znalazalam takie w kolorach teczy i najtansze zarazem lub takie

Ja kupiłam małej kolczyki i zawieszke, o takie

tylko nie na sztyfty, a na takie dłuższe zapięcie i do tego tygrysek do komplety z puchatkiem.
Zabawek ma dużo, a ja łaziłam od półi do półki i nic nie zaspokoiło moich wymagań:confused2:.

Ja kupiłam małej kolczyki i zawieszke, o takie

tylko nie na sztyfty, a na takie dłuższe zapięcie i do tego tygrysek do komplety z puchatkiem.
Zabawek ma dużo, a ja łaziłam od półi do półki i nic nie zaspokoiło moich wymagań:confused2:.
Śliczne:tak:

reklama
Do góry