reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Polka, super zaproszenia :-)

Dziewczyny, chciałam sprzedać kilka ciuszków na allegro i nie potrafię wstawić zdjęć z imageshacka. Wklejam link i w opisie aukcji pojawia się ten link, a nie od razu obrazek. Może macie jakieś inne strony do wstawiania zdjęć?

Migotka, fotosik nie pamiętam strony ale wpisz w wyszukiwarkę to na pewno Ci wyskoczy a potem jak tam wrzucisz zdjęcia to będzie link do aukcji:tak:

No i po raz kolejny, zawałkuję temat butów. Sandałów tym razem.

Kupiłam szmaciaki befado bo zginały się gdzie trzeba a wszystkie drogie i mniej drogie ale i tak za min 50 zł, zginały się w połowie a nawet tuz za piętą.
Miałam kupić gucie z tymi wycieciami ale teraz sie waham , chciałabym pomacać zanim kupię, zobaczyć.

No i szmaciaki nie bardzo sie nadają, Miku wykrzywia nóżkę, znacznie gorzej idzie mu chodzenie (niz w zwykłych super fit). Znalazłam sandałki superfit ale są sztywne jak diabli.
Nie wiem już sama, moze te ( wysmiane przez mnie) buty daniel kupić?

Polka super te zaproszenia:-)zapros mnie tez:-D:-D:-D DLA SAMEGO ZAPROSZENIA:-D:-D:-D zartuje:sorry:

Spoko jak chcesz to Ci wyślę bo musiałam 12 zamówić żeby było z Zosi zdjęciem, adres na gg 3821240 mi podaj i Cię zaproszę:-)

Szopek mi się bardzo podobają te buciki Daniela, nie wiem jak dla chłopców ale dla dziewczynek są b.ładne a cena:baffled:

Szopek, ja nadal bardzo polecam gucie. Jak dla mnie rewelacja. My mamy te ze średnimi dziurkami. Bywało już nieraz bardzo ciepło, a małej nóżka się nigdy nie zgrzała ani nie zapociła, więc myślę, że te z największymi dziurkami na lato będą idealne. Ale o danielach też słyszałam, że są wygodne.

reklama
Polka zaproszenia boskie, szkoda, ze wcześniej nie wiedziałam, ze takowe w ogóle robią, bo na pewno bym sie skusiła

Panna_migotka ja na swój serwer wrzucam a szablony z wszystkimi fotami na allegro robię w seamonkey

Do góry